Георги Семерджиев е бил задържан от отряд „Кобра“ в неадекватно

...
Георги Семерджиев е бил задържан от отряд „Кобра“ в неадекватно
Коментари Харесай

Семерджиев, причинил бруталното меле в София, е заловен в неадекватно състояние

Георги Семерджиев е бил арестуван от отряд „ Кобра “ в несъответстващо положение. Това обявиха проверяващите органи, които потвърдиха, че някогашният футболисте бил открит на адрес, на който не е регистриран. Той е хванат малко след 13ч. в деня след зверското меле. Заради законовите процедури се е наложило изчакването на задържането на водача, въпреки че адресът му е бил прочут за органите по-рано.

По всяка възможност през вчерашния ден Семерджиев е направил още едно нарушаване на пътя. Тази информация не е доказана.

„ Беше съответен дотолкоз, че ми даде телефона на майка си, която да му откри отбрана. Той ще бъде заведен в здравно заведение, където да му бъдат съответните проби за алкохол и опиати. Ще бъдат взети сравнителни мостри и ще се реши какво обвиняване ще бъде предявено и каква мярка ще се наложи “, обявиха от Прокуратурата.

Има няколко лица, които се ревизират като хипотетични спътници на някогашния футболист. Предполага се, че става дума за лице от женски пол. В момента се открива и дали свидетелството му за ръководство е законно, защото е издадено в чужбина. Потвърдено е, че в колата му са открити синя лампа и палка.

Вчера към среднощ дежурния прокурор на Столична дирекция на вътрешните работи е известен за злополуката. След осъществен огромен оглед е формирано досъдебно произвеждане. Делото ще се гледа от следователите от Национална следствена служба. След като следствието е било предоставена на следствената работа е изработен оглед в дома, където са регистрирани родителите на Семерджиев.

" При по този начин неуместно и грубо прекратени млади човешки животи, би би трябвало да им съответно обвиняване. Не можем към момента да разясняваме прокурорско решение. Ние сме потресени от това, което се е случило. Искрени съболезнования. За страдание,обезразсъдството е довело дотук ", съобщи шефът на Софийски градски съд Илияна Кирилова.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР