Георги Семерджиев е бил сам в джипа си по време

...
Георги Семерджиев е бил сам в джипа си по време
Коментари Харесай

Георги Семерджиев е бил сам в джипа, с който уби две жени на ``Черни връх`` -

Георги Семерджиев е бил самичък в джипа си по време на злополуката, при която починаха две млади дами - на 22 и 26 години, на столичния бул. " Черни връх ", заяви Българска национална телевизия.

Всички записи от камери към този момент са предоставени на следователите от Националното разследване.

От тях се вижда, че след злополуката от колата излиза единствено Семерджиев. От камерите на предходно кръстовище, през което джипа на арестувания някогашен футболист е минал минути преди случая също през предното стъкло се вижда, че в автомобила е единствено водачът.

Непосредствено след злополуката до автомобила на Семерджиев са минали две дами, които са огледали мястото, само че на този стадий тяхната идентичност не е изяснена.

Ден след тежката катастрофа тогавашния министър на вътрешните работи  сподели, че има съмнение, че в автомобила до Семерджиев е имало жена, като загатна, че това е служителка на Министерство на вътрешните работи. беше назначена от Рашков, с цел да се ревизира има ли отношение към случая полицайката Симона Радева, за която се допуска и че е дала станцията си на арестувания.

Той бе хванат след спецоперация на Столична дирекция на вътрешните работи и отряд " Кобра " в дома на родителите му няколко часа, откакто бе разгласен за търсене, в " неособено съответно положение ". 

Прокуратурата повдигна пет обвинявания против Семерджиев - за причиняване на гибел на повече от един човек, ръководство на автомобил след приложимост на опиати и потребление на подправена шофьорска брошура. Освен това той има зад тила си над 50 предходни нарушавания на пътя. Четвъртото обвиняване е за владение на опиати, откакто в колата му бе открито малко количество дрога. Петото обвиняване е за шофиране с непознати номера в деня на нещастието.

След катастрофата бяха проведени на бул. " Черни връх ". 

Произшествието сложи началото и на в цялата страна против водачите, седнали зад кормилото след приложимост на алкохол и/или опиати.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР