Георги Семерджиев до момента не е давал обяснения за катастрофата,

...
Георги Семерджиев до момента не е давал обяснения за катастрофата,
Коментари Харесай

Георги Семерджиев подсъдим и за побой с мачете

Георги Семерджиев досега не е давал пояснения за злополуката, при която починаха две млади девойки. Това стана известно от коментар по тематиката на юриста му Мирослав Христов пред Българска телеграфна агенция. Той добави, че се чакат да станат подготвени експертизи, измежду които и автотехническа.

Семерджиев е упрекнат за злополуката, която се случи на бул. Черни връх през юли в София, при която две дами починаха. В момента той е с мярка за непрекъснато задържане в ареста. Разследващите откриха, че Семерджиев е карал със 166 км/ч, което е доста над разрешената скорост в региона, както и след приложимост на опиати.
Сега обвиненият още веднъж се изправи пред съда. Този път не по делото за трагичната злополука на бул. Черни връх в столицата, а поради причиняване на междинна телесна щета.

Става дума за дело за побой от 2012 година. Потърпевшият изясни пред съда, че всичко е почнало откакто дружно с другари карали в центъра на София и спрели на кръстовище на червен светофар. Луксозен автомобил спрял зад тях и почнал да присветва с фарове. След това същата кола се изравнила с тяхната в платното за насрещно придвижване, разменили си реплики през прозорците, а водачът - Семерджиев и различен мъж, почнали да ги ругаят. След като светнало зелено колите тръгнали и всичко завършило.

Ден или два по-късно пострадалият, дружно със свои другари, обикаляли още веднъж с автомобила си и в кв. Хаджи Димитър. Те видели първокласният автомобил, който им присветвал, спрели, слезли от колата и зачакали да се появи Семерджиев, с цел да му изискат пояснение. Малко по-късно Семерджиев, някогашният футболен национал Иван Бандаловски и едно момиче се посочили от близкия блок и станало сбиването. Приятелите на пострадалия избягали, а Семерджиев ги подгонил, при него останал Бандаловски, който му нанесъл удари. Малко по-късно

Семерджиев се върнал, извадил от колата си мачете и му нанесъл удар по главата, а по-късно с режещата част на мачетето го блъснал в коляното. Оказало се, че пострадалият има извадено рамо и срязана капачка на коляното, от което се възстановявал половин година.    
Заседанието по делото ще продължи различен ден с разпит на още очевидци.

 Кирил Пламенов

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР