Георги Сеганов е един от лидерите на националния отбор по

...
Георги Сеганов е един от лидерите на националния отбор по
Коментари Харесай

Сеганов: Влизане в Топ 8 ще е отлично постижение за нас

Георги Сеганов е един от водачите на националния тим по волейбол.
Състезателят на италианския Топ Волей Латина дебютира на Световно състезание точно в Полша през 2014 година. Тогава Сеганов беше измежду младоците в отбора, а през днешния ден към този момент е звезда. Националът даде изявление за формалния уебсайт на БФВолейбол.

" Има повече адреналин, само че не бих споделил, че е предстартова тресчица. Това е обикновено преди всяко международно състезание. А и освен - като пред значим мач. Полша е любимец. Ние също имаме своите причини. Видяхме до къде сме стигнали в последните две контроли против Канада. Смятам, че имаме капацитета да изненадаме поляците. Полската аудитория наподобява доста на българската. Ще бъде мъчно. Ще създадем всичко по силите си, с цел да смълчим тези съвсем 12 хиляди души. Ще дадем всичко. Ще играем с цялостни сили до последната точка. Атаката е едно от най-силните ни оръжия. Решаващ в първите два дуела против Полша и Съединени американски щати ще бъде началният удар. Трябва да победим най-малко два противника ", съобщи Сеганов.

Той приказва за новата си отговорност в състава.

" Преди осем години аз нямах огромна роля в тима. Сега е напълно друго. От мен се чака доста. Със сигурност най-голямата разлика при мен е в отговорността, която нося. Влизане в Топ 8 ще е чудесно достижение за нас. Първият мач постоянно е най-труден, само че напрежението ще е в Полша. На Световно състезание слаби няма. Европейските отбори са доста мощни. Мексико също ще ни затрудни. Нивото на волейбола в последните години се изравни ", добави Георги Сеганов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР