Георги Самандов от „Български възход“, който е водач на листите

...
Георги Самандов от „Български възход“, който е водач на листите
Коментари Харесай

Самандов: Важно е компенсациите да отидат в крайния потребител, а той да реши как да ги харчи

Георги Самандов от „ Български напредък “, който е лидер на листите в 25 МИР-София и Благоевград, съобщи, че в 49-ото Народно заседание съществена тематика за него ще е енергетиката.

Той има вяра, че някой ден ще се върнем към градивно и взаимно преференциално съдействие сред България и Русия.

„ Нашата страна би трябвало да извлича всички стопански изгоди без значение дали са от съюзите, в които членува, или от евентуалните останали сътрудници, в случай че стопанската система и моралът влизат в някаква колизия “, разясни претендент за депутат.

Той разяснява и покачващите се цени.

„ България, с помощта на естествените си запаси, е една от най-независимите енергийно страни в Европейския съюз, защото главното количество електрическа сила в страната се създава от комплекса „ Марица Изток 2 “ и въглищните централи. Така че подсигуряваме, че ще работим тъй че да подсигуряваме българските жители и да усещат все по-малко покачващите се цени в актуалната енергийна рецесия “, сподели Самандов.

По думите му е значимо обезщетенията да отидат в крайния консуматор и той да реши по какъв начин да ги харчи.

„ По този метод ще се даде конкурентно начало сред бизнесите, а не както сега направихме - дадохме парите в буферите, производители и търговци те споделиха - не можем да направляваме процеса. Няма да можем, до момента в който и парите не стигнат до крайната точка, точно ползвателя “, сподели той.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР