Георги Петров-Йончо, племенник на Киро Японеца, е оправдан и на

...
Георги Петров-Йончо, племенник на Киро Японеца, е оправдан и на
Коментари Харесай

Оправдаха племенника на Киро Японеца като инициатор на стрелба по сина му

Георги Петров-Йончо, племенник на Киро Японеца, е оневинен и на последна инстанция по обвиняването, че е подстрекател на стрелбата по сина му, съобщи " 24 часа ".
За 9 година в пандиза влиза Марин Петров, който на 2 юни 2015 година простреля Януш Киров по време на митинг на жителите на жк. “Факултета ” пред къщата на богатата фамилия. До недоволството се стига, откакто доближени на Киро Японеца и синовете му пребили брачната половинка и дъщерите на Марин Петров, както и родственици на Георги Петров-Йончо, който има остарял спор с вуйчо си.
На първа инстанция в Софийския градски съд Йончо е приет за отговорен и наказан условно, само че наказването му пада на апелативната инстанция, а Върховен касационен съд удостоверява оправдателната присъда.
По време на следствието и на делото се появяват очевидци, които дават разнопосочни показания, в това число и Киро Японеца и синовете му. Пострадалият Януш Киров е протестирал оправдателната присъда за първия си братовчед Георги Петров-Йончо, само че магистратите са безапелационни, че той няма виновност.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР