Георги Петров от Пловдив в измамникът, успял да източи 400

...
Георги Петров от Пловдив в измамникът, успял да източи 400
Коментари Харесай

Ето чрез тази схема Георги от Пловдив завлече Grabo с 400 000 лева!

Георги Петров от Пловдив в измамникът, съумял да източи 400 000 лв. от Grabo. Plovdiv24.bg пък съумя да се добере до схемата, употребена от него. Петров се е занимавал главно с предложения на хотели за преференциални почивки. Сумите от закупилите дадения ваучер дошли непосредствено по сметка на "Грабо ". След което от компанията разпределят парите по сметката на съответния обект. Чрез подправени платежни нареждания обаче мъжът пренасочвал сумите в персонални сметки. 
Към момента 30-годишният Георгие притеглен към наказателна отговорност за това, че в интервала 18.08.2016 г.-21.09.2017 година, в Пловдив, при изискванията на продължавано закононарушение, в качеството си на длъжностно лице - специалист маркетинг към "Грабо медия "АД, в кръга на службата си, е възбудил и поддържал подвеждане у други чиновници на същото сдружение, и с това е предизвикал на "Грабо медия "АД имотна щета в изключително огромни размери - близо 400 000 лв., като измамата съставлява изключително тежък случай - закононарушение по член 211, вр. член 210, ал.1, т.3, вр. член 209, алинея 1, вр. член 26, ал.1 от Наказателен кодекс.
Обвиняемият е с мярка за неотклонение "задържане под стража ", постановена от районен съд - Пловдив на 30.09.2017 година Предвиденото от закона наказване за закононарушението, в което Георги П. досега е упрекнат, е отнемане от независимост от 3 до 10 години, както и конфискация на до една втора от имуществото на отговорния. Разследването продължава интензивно и за доказване на незаконната активност на обвинения по пране на парите, добити чрез осъществената машинация.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР