Георги Петров беше избран за играч на мача при победата

...
Георги Петров беше избран за играч на мача при победата
Коментари Харесай

Георги Петров: ЦСКА ни изненада, играха освободено

Георги Петров беше определен за състезател на мача при успеха на неговия Нефтохимик над ЦСКА с 3-2 гейма. Той приключи с 22 точки и остави чудесно усещане с прелестната си игра:
 ЦСКА отстъпи в драма против Нефтохимик
ЦСКА отстъпи в драма против Нефтохимик

3:2 гейма за гостите в зала " Васил Симов "

" Ние като състезатели знаем, че всеки мач може да протече по друг сюжет, както се случи през днешния ден. Успяхме да се преборим в края. Момчетата от другата страна демонстрираха добра игра. Успяхме на моменти да използваме техните слаби страни и да надделеем.

Ние прекомерно доста искахме да спечелим Купата и този самобитен пестник, който ни нанесоха в Бургас - загуба с 0-3, играе някаква роля при всички случаи. Не мога да си изкривя душата. Но по тази причина сме експерти - да намираме способи в сложните моменти да се оправим с тези обстановки и да продължим напред. Имаме шампионат, който не е завършил.

Може да се каже, че ЦСКА ни изненада. Техният диагонал (Димитър Димитров) игра мощно, направи прекрасен мач. Играха освободено, раздаваха се, желаеха също да победят. Поведохме се по тяхното движение и те използваха този миг да ни затруднят. В тайбрека си казахме, че в случай че желаеме да вървим напред и да се борим за шампионската купа, би трябвало да побеждаваме във всеки мач и нямаме право на неточност, че тайбрекът се печели в самото начало, би трябвало да натиснем и да създадем преднина, с цел да ги сломим душевен ", приключи Петров.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР