Георги Петров бе избран за играч на мача при победата

...
Георги Петров бе избран за играч на мача при победата
Коментари Харесай

Георги Петров: ЦСКА ни изненада

Георги Петров бе определен за състезател на мача при успеха на неговия Нефтохимик 2010 (Бургас) над ЦСКА с 3:2 гейма в дербито от 12-ия кръг в Суперлигата на България. Георги Петров приключи с 22 точки за триумфа.
 ЦСКА изтеза първенеца Нефтохимик и му взе два гейма в София (видео + галерия)
" Ние като състезатели знаем, че всеки мач може да протече по друг сюжет, както се случи през днешния ден. Успяхме да се преборим в края. Момчетата от другата страна демонстрираха добра игра. Успяхме на моменти да използваме техните слаби страни и да надделеем ", сподели Петров след края на дуела.
 Николай Желязков: Беше сложен мач по ред аргументи
" Ние прекомерно доста искахме да спечелим Купата и този самобитен пестник, който ни нанесоха в Бургас - загуба с 0:3, играе някаква роля при всички случаи. Не мога да си изкривя душата. Но по тази причина сме експерти - да намираме способи в сложните моменти да се оправим с тези обстановки и да продължим напред. Имаме шампионат, който не е завършил ", разяснява още той.
 Александър Попов: Докато не се реши въпросът със залата, бъдещето на тима е нестабилно
" Може да се каже, че ЦСКА ни изненада. Техният диагонал игра мощно, направи прекрасен мач (б.р. Димитър Димитров). Играха освободено, раздаваха се, желаеха също да победят. Поведохме се по тяхното движение и те използваха този миг да ни затруднят. В тайбрека си казахме, че в случай че желаеме да вървим напред и да се борим за шампионската купа, би трябвало да побеждаваме във всеки мач и нямаме право на неточност, че тайбрекът се печели в самото начало, би трябвало да натиснем и да създадем преднина, с цел да ги сломим душевен ", приключи Петров. Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР