Георги Петков ще е големият липсващ в тима на Славия“

...
Георги Петков ще е големият липсващ в тима на Славия“
Коментари Харесай

„Славия“ без Жоро Вратаря срещу „Хайдук“

Георги Петков ще е огромният изчезнал в отбора на „ Славия “ за реванша от втория квалификационен кръг против „ Хайдук “. Капитанът на „ белите “ е контузен и пропуща основния конфликт. Новината зарадва хърватите, които изпитват благоговение към Жоро Вратаря след мощните изяви преди седмица.

„ Благодарение на него „ Славия “ загуби с 0:1 “, написа вестник „ 24 сата “, като посвети и цялостен материал на българския деец след дуела.

Въпреки отсъствието на Петков, треньорът Златомир Загорчич е оптимист за идния мач.

„ Паднахме в Сплит, само че с прекрасен резултат – сподели експертът. – Противникът е вероятен. Ще опитаме да ги отстраним, „ Хайдук “ е класен тим. Няма да е елементарно на нас, само че и на тях. Трябва да сме съсредоточени и да опитаме да ги излъжем. Ако имаме шанс, ще спечелим. Имаме контузени играчи, само че не би трябвало да се отчайваме, тъй като има и кой да ги замести. Андрей Христов и Георги Петков са с контузии. Милен Гамаков се завръща в строя. Трябва да покажем нашия темперамент и себераздаване по терена. Имаме концепция по какъв начин да изглеждаме против „ Хайдук “, само че това ще остане загадка до мача. Тимът от Сплит загуби преди дни с 1:4 от „ Осиек “ в мач за състезание. Резултатът може да донесе съмнение в състава на нашия противник, само че нищо повече. Ние ще се опитаме да сме малко по-различни от това, което бяхме в първия мач. Искам да изиграем мощен дуел. Дузпи не упражняваме в никакъв случай. “

Двубоят в столицата минава за рисков. Именно поради това полицията в София ще предприеме по-строги ограничения за запазване на реда, а повода са почитателите на… „ Левски “. Органите на реда се тормозят от възможни конфликти сред последователи от Хърватия и последователи на „сините“. Причината са конфликтите от предишния сезон, когато при гостуването на „ Левски “ се стигна до пердах сред двете агитки в Сплит. След него бяха арестувани 22-ама българи.

Снимка: СПОРТАЛ
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР