Георги Панайотов е колкото служител на Общината, толкова и на

...
Георги Панайотов е колкото служител на Общината, толкова и на
Коментари Харесай

Най-добрите артисти на Бургас се събират днес в помощ на Георги

Георги Панайотов е колкото чиновник на Общината, толкоз и на бургаските артисти и музиканти. Той от години обезпечава механически техните концерти. Затова не е изненадващо какъв брой доста хора отгилдията откликнаха в сложния за него миг.

Заедно с Георги, един до друг с него в неравната борба с тежко заболяване, ще застанат мнозина обичани бургаски реализатори, групи и школи. На 28 декември, сряда, те ще излязат на откритата сцена на площад „ Тройката “. Началото е в 16 часа. Апелът им е да се обединим в идеята „ Заедно за Георги “.

В благотворителния концерт солидарно ще се включат Тони Димитрова
група „ Силует “, група Four, група G.R.A.S., група ``Еуфория``, група Lemon Box, " Горещ пясък ", професионален Фолклорен Ансамбъл " Странджа ",Soundfull, Иван Притъргов, Дани Павлова, Криси Гугучкова
Криси Кюмурджиева, Run run Rudolph, Dj Double D, ТФ „ Петлите “, хорова школа „ Милка Стоева “, КСТ „ Бургас 1975 “
По време на събитието, тук-там, които ще посочим в допълнение, ще бъдат сложени кутии за подаяние, посредством които ще можете да окажете своята финансова поддръжка за лекуването на Георги. Споделяме тук и малко информация за хода на заболяванетои по какъв начин можете да му помогнете:

През изминаващата година лекуването на Георги даваше положителни резултати. Благодарение на събраните в предходна акция средства, той се подложи на курс от лъчетерапия, продължителна химиотерапия и други процедури в Турция. Всичко това докара след себе си до месеци на ремисия, пълностоен живот и върна усмивката на Гошо. Той продължи да върви на контролни прегледи и проучвания, с цел да следи развиването на болестта си.

Последният изработен надзорен ЯМР на 01.11.2022 година откри, че е належащо лекуването да продължи с нов курс лъче и химиотерапии. Без да губят и момент скъпо време, Гошо и околните му задействаха първата лъчетерапия, а редом с това вървят и вливанията от химиотерапията. На 07.12.2022 година лекарите направиха още веднъж надзорен ЯМР, който сподели, че назначените лечения са почнали да дават резултат.
Георги е деен, не стопира да работи и да оказва помощ на сътрудници и другари, само че има потребност още веднъж от финансов запас, с цел да продължи да се лекува.
Нито фамилията му, нито той са се самозалъгвали, че пътят на оздравяването му ще бъде лек, само че те знаят, че с помощта на вярата и всички нас, той ще бъде сполучлив!
Можете да помогнете с подаяние в кутиите, ситуирани в постройката на Община Бургас, Културен дом НХК, Държавна опера Бургас, Експозиционен център „ Флора “, Коледен базар на пл. " Тройката " или на дарителската банкова сметка:
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР