Георги от Фермата се обърна с видео към останалите участници,

...
Георги от Фермата се обърна с видео към останалите участници,
Коментари Харесай

Емоционално обръщение във Фермата, после - уникален дуел

Георги от " Фермата " се обърна с видео към останалите участници, откакто окончателната лекарска диагноза не му разреши да продължи напред. " Пожелавам триумф на всички ви, тъй като всички се борихме старателно, с цел да стигнем до край. Вярвам, че ще се забележим на открито “, сподели той.

Така Кирил става автоматизиран победител в изключителния двубой. Въпреки правото да завоюва служебно, той избра да се изправи в борба против Любо – участникът, който до момента не е излизал на Арената в дуел за оцеляване.

" Нямам думи! Това е най-равностойният двубой от години насам. Бяхте феноменални! “, поздрави Иван двамата дуелисти. Днес предстоят още три борби.

" С Киро чупим всевъзможни върхове – това е един неповторим двубой! Радвам се, че се изправих против подобен мощен съперник. В този двубой за мен няма загуба. Нито един от двамата не е губещ “, сподели Любо след паметния дуел нощес.

" Представлението през днешния ден беше неизмеримо! Имаше екшън, който може да се случи единствено на " Арената ". Само там може да се направи невербално зрелище с толкоз доста дейности, изказани и недоизказани думи сред двама близки другари. Усещането е необикновено! “, показа Кирил.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР