Георги Минчев получи наградата за играч №1 на месец ноември.

...
Георги Минчев получи наградата за играч №1 на месец ноември.
Коментари Харесай

Георги Минчев: Мечтая за трансфер в чужбина

Георги Минчев получи премията за състезател №1 на месец ноември. Нападателят на Локомотив Пловдив заслужи наградата, реализирайки хеттрик във вратата на Пирин на стадион „ Христо Ботев “ в Благоевград, като по този метод оказа помощ на „ смърфовете “ да завоюват срещата с 3:2 и да продължат положителната серия, в която навлязоха. Седмица преди този момент пък означи и на „ Лаута “ против Локомотив София за успеха с 2:1.

„ Искам да благодаря на хората, които са дали своят вот за мен, както и моите съотборници, без тях нямаше да съм тук “, стартира нападателят.

„ Както споделих и преди седмица – апетитът идва с яденето. Не съм си поставял за цел да стана голмайстор на шампионата. Да, виждайки деветте си гола, бих се радвал да се преборя за наградата. За всеки нападател е чест да бележи. Напаснахме се с моите съотборници по-добре от предходната година, аз виждам да оказвам помощ с каквото мога. Георги Иванов пък ми оказва помощ доста със препоръките и опита си “, продължи той.

„ Ние не крием, че Европа е задачата пред Локомотив. Третото място е постижима цел. Годината беше тежка, всеки чака паузата, само че знаем какво би трябвало да вършим и че не би трябвало да се отпускаме през нея. Искам да съм жив и здрав, както и фамилията ми. Надявам се да въвеждам още голове “.

„ Ботев Враца е построен напълно от млади момчета, сътвориха много проблеми на тимовете с които играха. Дано влезем крепко в мача, тъй като сме по-класния тим и би трябвало да победим “.

„ В ЦСКА претърпях сериозна травма, те пък привлякоха футболисти единствено от чужбина и по този начин взех решение да напусна. Интерес към мен в този момент не знам дали има, нищо не е стигнало до мен. Фокусиран съм върху Локомотив, само че като всеки футболист бленувам да играя в друга страна. Висшата лига ми е обичаното състезание “, показа голаджията.

„ Не съм усетил особено отношение на бранителите към мен след двата хеттрика. Със сигурност упованията са по-големи, само че не се тормозя. Не ме изненадва, че школата на Литекс е дала толкоз гении. Доста футболисти минаха през Ловеч, по-съвсем друг метод се работеше там “, приключи Минчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР