Георги Милчев-Годжи скоро може да усети какво е да си

...
Георги Милчев-Годжи скоро може да усети какво е да си
Коментари Харесай

Синът на Годжи заживя с хубавата Елена

Георги Милчев-Годжи скоро може да усети какво е да си дядо, въпреки че е още на 50 години, а повода е, че връзката на сина му Волен се обрисува много сериозна.

В музикалните среди към този момент много настойчиво се приказва, че фамилията на известния басист като нищо може да се усили идната година с още един член.

Волен Георгиев към този момент живее на фамилни начала с красивата Елена Дорошенко, с която са дружно едвам от 2 години, само че към този момент се замисля за по-сериозна крачка. Избраницата му е модел и актриса, също така е участвала и в някои от клиповете към частите му, написа " Галерия ".

Припомняме, че самият Годжи стана татко през 2017-а от втората си жена Надежда Дончева, тъй че, ако кандидат-снаха му роди в близката година, внучка му и щерка му ще имат едвам 3 години разлика и ще израснат дружно.



Това не е първият път, в който Годжи загатва, че желае фамилията му още веднъж да се усили. Досега обаче, синовете му се правеха на разсеяни. И за разлика от 23-годишния Волен, който към този момент си се показва като татко, 28-годишният Цветомил, който е на годините на втората жена на Годжи, бил много необикновен и мъчно се привързвал.

Волен и Цветомил са плод на любовта между Годжи и първата му жена Даниела. Двамата се разделят преди близо 20 години, само че си остават другари.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР