Георги Милчев – Годжи е напълнял драстично и е на

...
Георги Милчев – Годжи е напълнял драстично и е на
Коментари Харесай

Годжи стана двоен

Георги Милчев – Годжи е напълнял фрапантно и е на път да стане двоен, издаде пред " Уикенд " чиновник в " Шоуто на Слави ". Феновете на предаването все по-трудно го разпознават китариста и се питат на какво се дължи смяната му. Басистът на " Ку-ку бенд " е толкоз надебелял, че демонстрира огромен стомах и двойна гуша като на сумо герой.

От слабия и пъргав Георги Милчев няма и помен. Колегите му допускат, че музикантът и непосредствен другар на Слави Трифонов е надебелял фрапантно поради стрес. Факт е, че от професионални задължения и грижи към бебето Цвета, с което го подари през декември предходната година 26-годишната русокоска Надежда Дончева, на Годжи не му остава време да мисли за здравословно хранене.

Неговата половинка не обичала да се застоява в кухнята и предпочитала да натъртва на салати.  " Надежда се пробва да накара и Георги да остави мазните храни, само че на вятъра ", споделят познатите на музиканта.Басистът на " Ку-ку бенд " ревностно пази персоналния си живот и даже раждането на бебето бе изненада за много хора. Съученикът на Слави от Музикалното учебно заведение до последно криеше половинката си и обстоятелството, че е бременна. От екипа на " Шоуто на Слави “ са учудени, че Годжи и до през днешния ден не е срещнал множеството си сътрудници с изгората си.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР