Георги Миланов игра един час и си изкара жълт картон

...
Георги Миланов игра един час и си изкара жълт картон
Коментари Харесай

Георги Миланов бе титуляр при загуба на Динамо


Георги Миланов игра един час и си изкара жълт картон при загубата на Динамо (Букурещ) с 1:2 против тима на Ботошани в среща 7-ия кръг на плейофната група на изпадащите в Румънската Суперлига. Поражението прати столичани на предпоследното място в класирането, на което в случай че останат в края на сезона ще изпаднат непосредствено във втория ешелон.

Срещата стартира неприятно за Миланов и компания, които инкасираха попадение в 13-тата минута след автогол на Габриел Моура, а четвърт час по-късно българинът си изкара жълт картон.

Лъч вяра се появи за тима от румънската столица към половин час след началото на мача, когато съдията отсъди дузпа в интерес на гостите, само че Хаким Абдала не се оправи с осъществяването. Тогава се стигна и до куриоза, в който съдията изгони треньора на домакините от Ботошани - Богдан Андоне.

Възпитаниците на Желко Копич най-сетне вкараха гол в 37-ата минута посредством Астрит Селмани, само че той бе анулиран поради засада. Във втората минута на продължението Селмани още веднъж вкара, като този път попадението бе зачетено, само че малко преди последния съдийски сигнал за първата част съдията изгони пропусналия дузпата Абдала.

Въпреки че играха с човек по-малко през цялото второ полувреме, гостите бяха покрай това да спечелят точка, която щеше да ги резервира в зоната на избавителния плейоф, само че се пропукаха в продължението. В първата минута на добавеното време Себастиан Майлат реализира победния гол за Ботошани и остави с празни ръце Миланов и компания.
 Георги Миланов с първи гол за Динамо (Букурещ)
Георги Миланов с първи гол за Динамо (Букурещ)

" Червените кучета " не престават битката си за спасение
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР