Георги Миланов е сред обсъжданите имена за лятната селекция на

...
Георги Миланов е сред обсъжданите имена за лятната селекция на
Коментари Харесай

Георги Миланов вариант за Лудогорец

Георги Миланов е измежду обсъжданите имена за лятната селекция на Лудогорец. През тази година разградчани натъртват на българското, като първо взеха Цветомир Панов от Ботев през февруари, а в този момент си върнаха и Димо Бакалов. Успоредно с това се водят договаряния и с Тодор Неделев.

26-годишният Миланов става свободен сътрудник през лятото, откакто договорът му с ЦСКА (Москва) изтече. Той мина в съветския гранд през 2013 година от Литекс и записа 145 мача и 6 гола с екипа на " Армейците " във всички шампионати. Техничалят един път стана първенец на Русия и два пъти подвигна Суперкупата на страната.

Последните информации са, че Миланов има нов управител. До момента той бе представляван от Мирчо Димитров, само че към този момент за кариерата му ще се грижи чужденец. Желанието на атакуващия халф е да продължи кариерата си в Западна Европа, само че сега е заинтересован от предлагането на Лудогорец, тъй като с разградчани има огромен късмет да играе в някой от двата евротурнира, а и ще бъде титуляр - нещо, което не бе факт в ЦСКА и се отрази отрицателно на неговото развиване.

Интерес към Георги Миланов е имало и от ЦСКА-София, само че футболистът изрично е отказал, тъй като не желае още веднъж да работи с управлението на " алените ". Предполага се, че в случай че той одобри офертата на Лудогорец, ща бъде гласен за заместител на Марселиньо, който скоро ще навърши 34 години.

" Меридиан мач "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР