Георги МарковФейсбук Прав е дядото в “Project Sindicate”. Tръмп е

...
Георги МарковФейсбук Прав е дядото в “Project Sindicate”. Tръмп е
Коментари Харесай

Георги Марков: Сорос реве, че Тръмп е по-опасен за Америка от Русия и Китай

Георги Марков

Facebook

Прав е дядото в “Project Sindicate”. Tръмп е рисков за неговата Америка - тази на Байдън, Нюланд, Блинкен, Клинтън и сие. Тази на майданите, МИГРАНТИТЕ, третия пол, в която е неприятно да си бял, разнороден мъж, християнин. Тръмп е любим на другата Америка, която държи на дядо Коледа, обичайния брак, която е срещу глобализма, износа на народна власт и цветните революции, срещу третия пол и миграцията.

Защо в този момент плаче старецът? Ами, тъй като проучване на “RealClearPolitice”, oтразено в унгарското издание “Ориго” демонстрира, че 73% от американците не харесват посоката, в която Байдън води страната. Над 60% не утвърждават икономическата му политика.

Изборите са на 8 ноември и се чака победа на Републиканците, невиждана от 80-те години насам. Тръмпизмът се завръща - да живее Доналд Тръмп.

P. S.: Милиардер е Сорос, само че на старини не може да отиде в родната Унгария. Изгонен е. Не може да отиде и в еврейската страна Израел. Загуби Румъния - Конституционният съд уволни Кьовеши. Губи и в Украйна, където направи Майдана 2014-та и хвърли луди пари. Като виждам митингите в Скопие, ерата на приятеля му Зааев свършва и сина Александър Сорос ще си обира крушите. Остана му единствено България...
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР