Георги Марков Подкрепям проф. Пламем Киров за поставяне под запрещение

...
Георги Марков Подкрепям проф. Пламем Киров за поставяне под запрещение
Коментари Харесай

Марков: Подкрепям проф.Киров! Петков е опасен за националната сигурност! Загубили сме суверенитет!

Георги Марков

Подкрепям проф. Пламем Киров за слагане под забраняване на премиера в оставка Кирил Петков. Той наподобява е в не положение да управлява постъпките и дейностите си и е рисков за националната ни сигурност.

Американската ултра лява и радикална левица, която ръководи Америка е пред най-тежката си изборна загуба от 80 години и на 8 ноември ще бъде пометена от Доналд Тръмп. В неин интерес е войната в Украйна да ескалира преди парламентарните избори есента. Търси се членка на НАТО, която да направи провокация и възпламени фитила, с цел да се вкара в деяние член 5 от Догоглвора за НАТО. България сега с министър председател от " Америка за България " наподобява най-удобна да възпламени искрата.

За заплаха от война приказват президентът Тръмп и Лавров. Зеленски се похвали по немската телевизия ZDF с военната помощ от България.
България е на косъм да предизвика война на НАТО с Русия, която наподобява неизбежна. Държавата ни е американска колония, ТОТАЛНО ЗАГУБИЛА СУВЕРЕНИТЕТ.

Колония на Америка на Байдън, а не на Америка на Тръмп.
Русия няма да се церемонии - една ракета и преди да разсънят Байдън, не дай си Боже, Сопот ще е изпепелен.

Сорос унищожи Украйна с Майдана през 2014 година. Тя към този момент загуби доста територия, за жертви да не приказваме. На ред е България.

В Свищов е стъпил крайници на военачалник Гурко, с цел да ни освободи, а не крайници на Дьорд Шорош. ДУПЕДАВЩИНАТА ни сложи международен връх.
Само дето не знаем, че след 8 ноември светът ще е различен. Горката Украйна. Попадна сред съветския чук и американската наковалня.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР