Георги Марков настоял пред Борисов за връщане на старите правила

...
Георги Марков настоял пред Борисов за връщане на старите правила
Коментари Харесай

Георги Марков настоял пред Борисов за връщане на старите правила в Изборния кодекс

Георги Марков настоял пред Борисов за връщане на старите правила в Изборния кодекс Депутатът от ГЕРБ Георги Марков е повода министър председателят Бойко Борисов да инициира връщането на старите правила в Изборния кодекс. Пред Дарик той описа, че е настоял пред министър-председателя и управлението на партията да се вслушат в хората. 

В четвъртък вечерта, когато депутатите гласоподаваха дефинитивно измененията в Изборния кодекс, Марков нямал опция да взе участие в парламентарното съвещание. Това обаче не му попречило да чуе мнението на доста хора.

" На другия ден започнаха да ми звънят и другари, и гербаджии, и остарели седесари, и наши депутати, които са определени преференциално. И когато се върнах в София, това продължи ", съобщи той.

На въпрос смята ли за неточност решението на ГЕРБ да поддържа Държавно стопанско предприятие за преференцията, Марков отговори: " Такова усещане остава. Самият Борисов добре го изясни, когато ние желаеме поддръжка от Движение за права и свободи, когато стане дума за евроатлантическата ни ориентировка, въоръжаване и така нататък, той го прави обществено. не знам за какво тук се получи това нещо. Но е поправимо - приет грях не е грях ".
 БГНЕС-->
С ангажимента, че това е персоналното му мнение, Марков разкритикува концепцията за въвеждане на напълно машинно гласоподаване. Според него това ни отдалечавало от Европа.



Пред Дарик депутатът описа, че постоянно му се случва да бъде спиран от хората на улицата, с цел да разискват разнообразни въпроси. Така се връщат и към времето, в което Марков е ръководител на управителния съвет на Левски. " Аз вървя пешком до Народното събрание. Хората ме познават, срещат ме и приказваме. (...) Имам противоположна връзка и не ми трябват социолози. В България няма настройка за предварителни избори ", съобщи още Георги Марков.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР