Георги Марков, ФейсбукОще като получи публично управлението на империята на

...
Георги Марков, ФейсбукОще като получи публично управлението на империята на
Коментари Харесай

Георги Марков: Защо Александър Сорос иска свои главни прокурори в България и в Унгария?

Георги Марков, Facebook

Още като получи обществено ръководството на империята на Джордж Сорос, синът му Александър се закани да продължи делото му.

И ИЗРИЧНО ПОСОЧИ - ТОВА съдебна експертиза ОТНАСЯ НАЙ-ВЕЧЕ ЗА ОВЛАДЯВАНЕ НА ПРОКУРАТУТИТЕ В Съединени американски щати И ЕВРОПА С ПРОКУРАРИ ПРОГРЕСИСТИ.

Битката за преодоляване от Сорос на прокуратурата в България тече още от 2014-та през разнообразни, финансирани от него, НПО-та и най-много посредством Института за правни начинания, през комунистическото отрече-внуче на Коминтерна и правна нула - Христо Иванов. Успя се на половина - бе отхвърлен основният прокурор Гешев, само че Бойко приключи сглобката и не остана време за нов Висш съдебен съвет и избор на Главен прокурор Соросоид.

В Унгария концепцията за промяна на настоящия основен прокурор Петер Полт се роди на 7 април на протест на Доларовата съпротива против Орбан. Едва 40 000 желаеха да си върви и Орбан, определен от 3 милиона. Но демокрацията в Унгария е жива - всеки може да излезе и изиска оставката на всеки.

Всъщност, КАКВИ ПРОКУРОРИ ИСКА СОРОС В БЪЛГАРИЯ И В УНГАРИЯ?

1. Ами, такива, каквито избра в Ню Йорк и Манхатън - Летиция Джеймс и Алвин Браг. Те направиха най-голямата политическа РЕПРЕСИЯ против кандидат-президент в историята на Съединени американски щати. Президентът Тръмп бе подложен на политически гнет и изкаран най-големият нарушител в Aмерика.
Прочее, десетки прокурори на Сорос в Съединени американски щати събраха подписка, че НЯМА ДА ИЗПЪЛНЯВАТ РЕШЕНИЕ НА ВЪРХОВНИЯ СЪД ЗА АБОРТИТЕ. БРАВОС!

2. Ами, такива като Кьовеши в Румъния, която като политическа бухалка РАЗБИ политическия живот в Румъния и бе дадена за образец от Партизаните на Сорос в България.
Заради корист с власт тя бе свалена от Конституционен съд на Румъния и Сорос я приюти в Брюксел. Но вредите останаха: Румъния се управляваше от сглобка, която се ротираше. Сега Сорос направи от сглобка - сплавка и ЧОЛУКА, и Чука ще видят Румъния в обща листа на Евровота.

3. Ами, такива като Розовите прокурори в Италия, тормозещи починалия Берлускони, а в този момент Салвини. Във Франция, тормозещи политически Саркози, Фийом, Земур и Льо Пен. В Австрия разправяли се политически с Щтеахе и Курц, в Чехия - с Бабиш, в Словения с Внша, в Словакия - с Фицо и така нататък
С една дума: ПРОКУРАТУРАТА НА СОРОС ТРЯБВА ДА Е ПОЛИТИЧЕСКА БУХАЛКА СРЕЩУ ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ, КОИТО ДЪРЖАТ ЗА ХРИСТИЯНСТВОТО, НАЦИОНАЛНАТА ДЪРЖАВА, ИСТОРИЧЕСКАТА ПАМЕТ И МИРА.

Ще успее ли Сорос в Унгария?

Абсурд - още 1956 година УНГАРЦИТЕ ВЪСТАНАХА СРЕЩУ КОМУНИЗМА И ПОКАЗАХА, ЧЕ НЕ ИСКАТ ДА СА КОЛОНИЯ. ДНЕС НЯМА ДА съдебна експертиза ПРОДАДАТ НА СОРОС.

Ще успее ли в България да постави собствен основен прокурор?

Съмнявам се, че българите ги интересува. Иначе биха дали своят вот всеобщо против соросоидите от Политическа партия - Демократична България.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР