Георги Марков – екс конституционен съдия, екс политик, в Беновска

...
Георги Марков – екс конституционен съдия, екс политик, в Беновска
Коментари Харесай

Георги Марков: „Дуото“ Орбан-Тръмп ще възстанови нормалността в света!

Георги Марков – екс парламентарен арбитър, екс политик, в „ Беновска пита “ в пита-Радио К2, във и по Радио К2 на 93.9MHz на 6-и август 2022 година, съобщи позиции по следните тематики:

Участието на Орбан във форума на американските консерватори в в Тексас.

„ Правим връзка от Унгария с Георги Марков, екс парламентарен арбитър, човек, който се опълчи преди време на българската конституция, който излезе с онази крилата фраза „ избори до дупка “ и който постоянно раздрусва със своите разбори! Темата, която сложих на нашия диалог – дуото Орбан – Тръмп ще възвърне ли нормалността в света? Вие сте в Унгария, персонален другар сте на Виктор Орбан. Често разговаряте с медиите, пишете, като давате за образец Виктор Орбан като един виновен общественик! “, попита Беновска. Георги Марков отговори, че нещата вървят в тази посока. Той изясни, че на 4-ти август се е случило неповторимо събитие, водачът на една дребна страна като Унгария е участвал на най-големия конгрес на американските консерватори, проведен от Американския закостенял съюз, от Републиканската партия, от Доналд Тръмп. Орбан е участвал освен като слушател, той е произнесъл встъпителното слово. „ На 3 пъти в Далас подвигна републиканците на крайници! Мога да кажа, че това е третото му звездно слово, защото познавам неговата политическа кариера от 1988 година, когато направи партията ФИДЕС. Тази тирада на 16-и юни 1989 година за изпъждане на руските танкове на Площада на героите! През 2014 година в Трансилвания за отхвърли от неолибералната народна власт и отиване към консерватизъм! И в този момент Орбан направи възторг! Нещо, което даже CNN, либералката, BBC, Политико нямаше по какъв начин да отрекат огромния му триумф! Той беше признат на вечеря от Доналд Тръмп да се почерпят за убийствената победа на Орбан от 4-ти април в Унгария с над 2/3! Но няма нищо инцидентно, тъй като твоята публика би трябвало да знае, че този закостенял конгрес се организира и на 20-и май тук в Будапеща за първи път в Европа! Аз имах достойнството да бъда поканен от унгарското държавно управление, да чувам встъпителната тирада, да се срещна с Кандис Оуенс, тя е цветнокожа, извънредно момиче на 32 години! Най-четена в обществените мрежи, фаворитка на Тръмп! Защо Орбан отиде там, а не примерно Качински, който също е реакционер? Защото не е визионер и тъй като Орбан на процедура сподели, че консервативната политика, наблягам с огромни букви – ХРИСТИЯНСКАТА ПОЛИТИКА, грижата за фамилията, прекъсването на мигрантите, не на третия пол в учебните заведения и на джендър идеологията е сполучлива! Всъщност той подвигна залата на крайници, когато сподели – „ Аз сполучливо издигнах стена против ислямската злина и миграцията! И сполучливо издигнах стена против опита за джендър идеология и манипулиране с третия пол на децата в учебните заведения! “.

Георги Марков напомни, че през 2016 година Орбан е бил единственият европейски водач, който обществено е подкрепил Доналд Тръмп и го е подкрепил и на последните избори. Неслучайно Тръмп споделя – „ ние с Орбан сме близнаци “! А Стив Банън, консултант на Тръмп, е споделил „ Орбан беше Тръмп, когато Тръмп не беше Тръмп “. „ Това е легитимация за унгарския министър председател, че за републиканците индивидът в Европа, същинската десница, която ще се пребори на евровота през 2024 година, са Виктор Орбан и неговата партия.

Социалната политика на Орбан в Унгария.

Беновска продължи: „ Нека да напомним нещо, което не е доста познато на нашата аудитория, на нашата публика, като се изключи че Орбан води една страхонто мощна обществена политика за младежите, за децата, дава доста благоприятни условия за финансиране, за покупка на жилища, заеми, които при трето дете се опрощават, само че той го прави това за хората, които са на ярко, за хората с обучение! А не както ние от години поддържаме циганизацията! Но това е друга тематика. Нека да напомня, че Виктор Орбан като се изключи че е християнин, той има 5 деца и 5 внуци! “. Георги Марков изясни, че Орбан прави страхотна обществена политика, която провокира голям интерес в Съединени американски щати. За 10 години браковете в Унгария са се нараснали с 50%. Повишава се и раждаемостта на младежи до 40 години, които се обезпечават. В началото на годината Орбан е заречен, че при стопански напредък над 5,5%, а в действителност сега растежа е 7,1%, да върне на всички хора с деца до 18 години платеният от тях налог за 2020 година едновременно. Това е било голям обществен жест към фамилиите с деца! „ Няма никакво подозрение, че Орбан е водачът на европейската десница! Той е любимецът на дясномислещите, на християнски мислещите гласоподаватели в Европа! Неслучайно един другар в този момент се върна от „ Слънчев бряг “, когато камериерката го е чула, че приказва на маджарски, му е споделила – най-малко мощен министър председател си имате! А на сбогом на рецепцията младо момиче му споделя – доста здраве на Орбан! Защото той, както акцентира тъкмо в навечерието на заминаването, няма началник! Каза ясно един ден преди да отиде при Тръмп – ние нямаме шеф! Брюксел не ни е шеф! Брюксел не е Европейски Съюз! Европейски Съюз е Будапеща, Европейски Съюз е Рим, Виена, Варшава! Ние решаваме общо въпросите. Ако някой смята, че нещо не е вярно, поставя несъгласие и няма решение! “.

В каква посока би трябвало да се развива Европейски Съюз?

Георги Марков напомни, че Народното събрание в Будапеща е приел резолюция, че Екологичен потенциал към този момент е непотребен. Трябва да се върви към мощни национални страни. „ А Европейски Съюз би трябвало да се върне към своите родоначалници, а не да бъде политическа бухалка, където шепа псевдолидери и смешни политици, тъй като този Шолц, този Макрон, този Рюте, това е смешна, жалка работа, те да постановат бухалка върху държавни управления, които народът е избрал да са консервативни. Над 3 милиона унгарци избраха за следващ път Виктор Орбан да ги ръководи, тъй като желаят Християнска Унгария, тъй като желаят обичаен брак, тъй като не желаят трети пол, тъй като не желаят смесено население! Те желаят Унгария на унгарците! Отнасят се с почитание към малцинствата, само че няма да одобряват мигранти от други континенти. И не тъй като ги ненавиждат, а тъй като те не подлежат на интеграция! И Орбан акцентира на форума в Съединени американски щати, че Унгария е най-стабилната от позиция на сигурност. Тук няма „ миграция на ножа “, афганистанци не изнасилват малолетни и всички тези безсрамия и безобразия! Тук не палят катедрали! “, безапелационен бе Георги Марков.

Предстоящите избори за Сенат в Съединени американски щати.

Георги Марков съобщи: „ Орбан е персоналният избор на Доналд Тръмп в Европа и единствено след 3 месеца палачинката ще се обърне! Америка и светът ще са други, тъй като консерваторите на Тръмп безусловно ще пометат Демократическата партия! “.

„ Вие прогнозирате, че на 8-и ноември, когато са изборите за Сенат на Съединени американски щати, ще победи Тръмп, по този начин ли? “, попита Беновска. Марков отвърна, че е сигурен в успеха на Тръмп! Дори ще опустоши съперниците си! Причината е, че сега Съединени американски щати е една разпадаща се страна, която пуска милиони мигранти сазо с цел да гласоподават за левицата. Съединени американски щати е страна, в която към този момент е обидно да си бял, хетеросексуален мъж, християнин!

Корупционните кавги към Хънтър Байдън, синът на Джо Байдън.

Георги Марков изясни: „ Гърми един страховит скандал и желая при теб да го кажа, тъй като ти си интелигентна жена и разбираш защо става дума! Ню Йорк Пост излезе с неповторими материали, записи от електронната поща на Хънтър Байдън. Синът на Байдън получава следното писмо от Вадим Пожарски, който е необут на огромната нефтена и газова компания „ Бурисма “. Имейлът е следният – „ Скъпи Хънтър, благодаря ти, че ме предложения във Вашингтон и можах персонално да се видя с баща ти! За мен това беше доста значимо! “. Това е на 17-и април 2017 година И този Хънтър Байдън, който взимаше по 50 000 на месец и беше необмислен да си признае в автобиографичната брошура, че ги е дал по мадами, за опиати и алкохол, е заловен в това, че точно той, като член на борда, подписва предложение Украйна да изнася жито за Китай. Това е огромен скандал и няма да се учудя, в случай че демократите отдръпват по здравословни или някакви други аргументи Байдън преди изборите и да се опитат да минимизират по някакъв метод загубите! Защото настроенията са, че следва най-голямата победа на републиканците от 80 години насам! Тръмп ще си върне Америка и той е спасението на света и спасението на мира! Защото той е против глобализма, той е за националната страна, за патриотизма! Той е против износа на цветни революции, на народна власт, той е против войната! Той сподели – в случай че бях аз, война нямаше да има! Аз щях да се схвана с Путин и нямаше да има война! “.

Войните, за които отговорност носи Байдън.

Според Георги Марков Джо Байдън е направил две войни. „ Първата е през 1999 година, с която още се гордее! Като сенатор орева да се бомбардира Сърбия, един православен, славянски народ! Изтрепаха се публицисти и най-лошото – дребни деца! И сърбите имаха куража да излязат вечерта на моста, с цел да спасят града! Сега на процедура Байдън провокира Путин да се направи войната! И всички тези неолиберални медии и политици в България, които са на американска хранилка и то не на цяла Америка, на на Националния либерален институт, на хранилката на Сорос в България – да не ни считат за идиоти! Путин стартира войната и това е неоправдателно, само че през 2014 година беше осъществен пуч, беше осъществен майдан и прелом, беше свалено законно определено украинско държавно управление, напълно под диктовката на Сорос, който докара и CNN, и стрелци от Грузия да трепят протестиращи и служители на реда! “, съобщи Марков.

Предстоящите избори в България през октомври.

„ Избори до дупка ли ще има в този момент на 2-ри октомври в България? Казахте, че Орбан и Тръмп ще възстановят нормалността в света! А кой е спасителят на България? “, попита Беновска. Марков отговори: „ Няма да има избавител! Последният избавител беше Бойко, който, като пристигна на власт ни избави от тогавашната тройна коалиция! И е единственият политик в България и неговата групировка, неговите кметове са единствените, които за 32 години народна власт направиха зрими неща за нашата клета страна! Отиваме на избори до дупка! Аз ги предвиждах още предходната година, единствен, и излязох прав! Така ще продължи, тъй като България е изпаднала в тотална конституонна неплатежоспособност и е станала колония на Сорос! В България е сменен главният парламентарен принцип, че политическата воля на жителите се показва от партиите! НПО-та може да има, само че те не може да правят политическа активност! А те освен правят политическа активност, тези близо 50 НПО-та на Сорос и на „ Америка за България “, те управляваха България през последните 10 месеца! Те направиха „ мини-майдан “ в България! И няма кой да ги забрани! Не тъй като не са симпатични, а тъй като жестоко нарушават Конституцията на България, което има директно деяние! Неправителствени организации, което прави политическа активност, има си органи, които да го забранят! Този парламент, който си дрема половин година, не попълни състава на Конституционния съд! Абдикира от конституционното си обвързване. Конституционният съд действа, тъй като има кворум, само че не е едно и също дали ще имаш 7 гласа по-лесно при 10 конституционни съдии или при 12! Имаме една разпаднала се страна! “. Така приключи диалогът сред Георги Марков и Илиана Беновска в „ Беновска пита “ във и в пита-Радио К2 и по Радио К2 на 93.9MHz на 6-и август 2022 година
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР