Георги Костадинов отстъпи на народната певица Петя Панева в „Гласът

...
Георги Костадинов отстъпи на народната певица Петя Панева в „Гласът
Коментари Харесай

Петя Панева е „Гласът на България“ 2021

Георги Костадинов отстъпи на националната певица Петя Панева в „Гласът на България“
Галена тетронира Мастер Иван Лечев, като стартира националната певица от Варна Петя Панева. Тя победи Георги Костадинов на финала на „ Гласът на България “.
„ Благодаря на цяла България, благодаря ви, обичам ви “ – съобщи на финала Петя Панева, която е първата певица, която печели шоуто с национално пеене.
„ Питат ме в обществените мрежи – за какво не изпееш нещо на непознат език. Защо да го върша? Има толкоз доста реализатори, които пеят непознати песни. Аз желая да наложа българския фолклор “ – съобщи преди финала Петя Панева от тима на Галена, която детронира Мастер Лечев в спечелването на трофеи.

Петя Панева е на 21 години от град Варна. Решила е да взе участие в „Гласът на България“ поради фамилията си, което я поддържа и я е подтикнало да се запише.
Петя Панева е оповестена за наследничка на Калинка Вълчева. През 2016 на състезанието „ С песните на Калинка Вълчева “ печели специфична премия, а самата Калинка споделя, че Петя е втората Калинка Вълчева. Сред премиите на варненката са също от конкурс с песните на „ Вълкана Стоянова ” 2017- Голямата премия, конкурс с песните на „ Иван Георгиев ” 2015 и 2017- „ Голямата премия ”. В моментварненката Петя е студент в Националната музикална академия с национално пеене.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР