Георги Иванов не е вариант за постоянен селекционер на националния

...
Георги Иванов не е вариант за постоянен селекционер на националния
Коментари Харесай

Георги Иванов: Случилото се с Грузия няма да се повтори, футболистите могат повече

Георги Иванов не е вид за непрекъснат селекционер на националния тим по футбол. Това удостовери самият той пред екипа на Българска национална телевизия преди утрешното посещение на „ лъвовете “ на Гибралтар.

Първото посещение на България от третото издание на Лигата на нациите е на следващия ден, 9 юни, от 21:45 часа. Срещата ще бъде излъчена онлайн в ефира на Българска национална телевизия и онлайн на www.bntnews.bg/sport. Студийната стратегия, отдадена на мача, започва тъкмо в 21:00 часа.

„ Трикольорите “ организираха последната си подготовка на изкуствения терен на стадион „ Виктория “ в Гибралтар. Офанзивните футболисти - Радослав Кирилов и Доминик Яков, дефинитивно отпаднаха от състава на националите, само че за сметка на тях Георги Йомов тренира наедно с останалите си съотборници.

Според Иванов случилото се с Грузия е случай, и че тези футболисти са способни на доста повече. Той не счита да остана отпред на тима след гостуванията на България на Гибралтар и Грузия от Лигата на нациите.

„ Убеден съм, че футболистите ни могат доста повече. Това, което се случи против Грузия бе неподходящо стичане на събитията. Отборът ни не игра добре и като тактическа сграда, и като себераздаване от страна на футболистите. Убеден съм, че това нещо няма да се повтори. Водихме диалози с тях през последните два дни. Те схванаха каква им е грешката, в последна сметка на тях им е най-тежко от загубата. Всички изпитахме стеснение от играта на националния тим “, съобщи техническият шеф на БФС – Георги Иванов, пред камерата на Българска национална телевизия.

Селекционерът на Гибралтар – Хулио Сесар Рибас, счита, че това е съвършеният миг за неговия отбор да измъкне нещо против разтърсен противник с доста ниско самочувствие.

„ Най-важното нещо за мен на следващия ден е да продължим да подобряваме личната си игра. Стъпка по стъпка и крачка по крачка, само че в вярната посока. Ако успеем да го създадем против България и сме малко по-добри спрямо предходния мач, всичко е допустимо “, сподели селекционерът на Гибралтар.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР