Георги Иванов-Гозно не би се върнал в Левски на какъвто

...
Георги Иванов-Гозно не би се върнал в Левски на какъвто
Коментари Харесай

Георги Иванов-Гонзо: Няма шанс да се върна в Левски, не вярвам някой да харесва играта на отбора

Георги Иванов-Гозно не би се върнал в Левски на какъвто и да е пост. Поне за момента. Това разкри самият той. Иванов за последно беше треньор на Черно море. Гонзо е сигурен, че Делио Роси ще преобрази " сините " напролет.

" Първото нещо, което ме накара да напусна Черно море беше четирите загуби. Напуснах поради някои футболисти . В Черно море има футболисти, които са привикнали да няма напрежение. Разделих се обикновено с всички. Нямам напън да работя непременно.

Никой не ме е търсил от Левски. Няма късмет да се върна на " Герена " . Даниел Боримиров е предан човек и обича децата. Той при всички случаи ще бъде потребен.

При Делио Роси Левски също има проблеми в играта. Смятам че всеки, който следи тима, не е удовлетворен. Но за всяко нещо би трябвало време и съм уверен, че Роси ще промени тима след Нова година. Левски е клуб, в който с изключение на победа, не се приема различен резултат.

Не имам вяра на някой да му харесва футболът, който играят " сините " сега . Хората обичат футбол с повече обстановки и голове. Българите сме такива, че като пристигна чужденец, започваме да го гледаме по различен метод. В Левски, като пристигна сърбин за треньор - започваме да приказваме на сръбски. Трябва треньорите да учат български. Не би трябвало чужденците да са с приоритет пред българските играчи. Левски не е подготвен за купата , тъй като тимът е в развой на създаване.

Към Димитър Димитров нямам неприятни усеща , няма спор сред нас. Битката за купата ще бъде сред три коня , като единият, в лицето на Лудогорец, има преимущество. Смятам, че напускането ми от Левски и от Черно море е доста вярно решение за мен . Люпко Петрович сподели по какъв начин би трябвало да се работи в Левски. Отборът можеше да стане първенец с него ", сподели Георги Иванов пред Канал 3.

 Георги Иванов-Гонзо може да поеме Локомотив (Пловдив)
Гонзо вид за Локо (Пд)

Треньорът е младеж точно на " смърфовете "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР