Георги Иванов - Гонзо, който в момента е директор в

...
Георги Иванов - Гонзо, който в момента е директор в
Коментари Харесай

Как и къде паркира Гонзо?

Георги Иванов - Гонзо, който сега е шеф в БФС и дава отговор за националните тимове, беше хванат в сериозен гаф. Свидетели от столичния квартал Манастирски ливади настояват, че един от обичаните голмайстори на Левски посещава млада и засукана държанка.

На всичкото от горната страна, се оказа, че Гонзо, който направи сериозен гаф с изцепката си с изявление за футболисти, разнообразни от белия цвят и участващи в националния тим, не може и да паркира.



" Спира като арабин в пустиня! ", споделиха очевидци, които постоянно го засичат да посещава любовницата си. Иванов стопира и по същия метод и в други централни елементи на София, свидетелстват наши източници.

Георги Иванов постоянно е засичан в девойката из квартала, където посещават разнообразни заведения, а по-късно се усамотяват в жилището й. Според някои той идва с разнообразни коли, като за същия настояват, че е негов и популяризират фотосите из интернет.

Преди време, в същия квартал - Манастирски ливади, Гонзо любеше плеймейтката Светлана Василева -Гущерова, само че преди силиконката да се омъжи за сегашния си мъж.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР