Георги Иванов-Гонзо е един от анти-героите за привържениците на ЦСКА

...
Георги Иванов-Гонзо е един от анти-героите за привържениците на ЦСКА
Коментари Харесай

Гонзо: Винаги е приятно да победиш ЦСКА

Георги Иванов-Гонзо е един от анти-героите за последователите на ЦСКА още от дните, когато защитаваше цветовете на Левски в дните си на футболист, и затова думите му постоянно са в положение да провокират пристрастености измежду „ алената “ агитка.

„ ЦСКА е огромен тим и постоянно е наслаждение да го победиш, без значение като футболист или като шеф “, сподели шефът на Локомотив Пловдив пред Diema Sport във връзка триумфа с 1:3 на „ Българска войска “ преди седмица и половина.

Гонзо разяснява и финансовото положение на клуба си след изгубения главен спонсор преди няколко седмици, като съобщи изрично, че до в този момент не е имало закъснение на заплатите. Това е нещо, с което малко клубове в родния хайлайф могат да се похвалят през последните години.

Иванов похвали и работата на Александър Тунчев в ролята му на старши-треньор и разгласи изрично, че не е имал проекти да го замества на поста.

Локомотив Пловдив сега е на 8 място в класирането на Първа Лига, а за Купата на България ще играе още веднъж против ЦСКА през идния март.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР