Георги Иванов бе сред водещите нападатели на България в първите

...
Георги Иванов бе сред водещите нападатели на България в първите
Коментари Харесай

Георги Иванов пред Sportal.bg: Когато свършат парите, свършва любовта!

Георги Иванов бе измежду водещите нападатели на България в първите години на новия век. Той бе чудовище за противниковите вратари, най-много с екипа на Левски, което пък оказа помощ два пъти да бъде избиран за Футболист №1 на България.

Спортният шеф на Локомотив (Пд) даде особено изявление за Sportal.bg , в което описа за обстановката при " смърфовете ", разяснява напускането на Акрапович и даде своето мнение за проблемите на Герена.

" Българският футбол върви надолу, тъй като има прекомерно доста чужденци, които не са на равнище, с цел да вдигнат класата на шампионата ", съобщи Иванов.

Той счита, че е извънредно време да се намести прословутата пирамида и да се обърне уместно внимание на школите и треньорите, които работят в тях. Според Гонзо неналичието на махленски футбол в този момент е сериозен проблем за развиване на младите гении.

Гонзо разяснява протичащото се в Левски и Ботев (Пд) по този начин: " Когато свършат парите, свършва любовта! В момента на Ботев и на Левски им остана единствено името. За да е постоянен един тим, да е сериозен, да са стимулирани футболистите, би трябвало успокоение. Един човек, с цел да има фантазии, той би трябвало да има основата. Да има с какво да се храни, да има къде да живее, да бъде спокоен. Когато три – четири месеца не си плащал заплати не може да очакваш от едни футболисти да бъдат отдадени на това, което би трябвало да вършат ", разяснява той.

Спортният шеф съобщи, че към този момент ситуацията в Локомотив (Пд) е спокойна, а напрежението идва повече от футболисти, треньори и ръководители, които желаят още по-сериозни резултати.

" За две години нашите футболисти демонстрираха, че са класни играчи. Класата е неизменност, а те към този момент втора година държат едно положително равнище. Това демонстрира, че са израснали като характерности и като тим.

" В последна сметка аз разбирам Акрапович. Смятам, че той е един отличен треньор и ние работихме доста добре с него. Не инцидентно ЦСКА се промени и има триумфи с него. Той е експерт, чужденец. Постигна резултати, които Локомотив не е мечтал да има и без значение по какъв начин си е тръгнал, постоянно би трябвало с почитание да приказваме за него ", разяснява Гонзо напускането на Акрапович в посока ЦСКА-София.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР