Георги Илиев-Майкъла прогнозира влизане в групите на Лига Европа за

...
Георги Илиев-Майкъла прогнозира влизане в групите на Лига Европа за
Коментари Харесай

Майкъла: ЦСКА има класен състав, ще прескочи пресявките и ще влезе в групите на ЛЕ

Георги Илиев-Майкъла предвижда влизане в групите на Лига Европа за ЦСКА-София.

" Сиренс не е мерило за ЦСКА. След това ще дойдат по-сериозните трудности. От години дублирам, че интернационалните мачове носят на ЦСКА имиджа, парите и опцията да се продават футболисти - тогава те гледат всички. Прогнозирам победа най-малко с два гола разлика и нататък чакаме жребия ", показа пред " Тема спорт " Георги Илиев.

" ЦСКА има класен състав, направи и навременна селекция. Този път ще прескочи пресявките и ще влезе в групите. Аз постоянно съм оптимист и имам вяра в тима, само че управлението още не може да им вкара тази религия. Те имат качества, би трябвало им успокоение и самочувствие. Щом влезеш в ЦСКА, си най-хубавият! Собственикът вади по 12-13 милиона на година и няма и половин час забавяне за заплащанията, няма какво да се разяснява повече ", сподели Майкъла и уточни, че този състав на " алените " може най-накрая да детронира Лудогорец.

" Може би това е най-хубавият като селекция ЦСКА през последните години. Трудно биха във Враца, само че до 15-ата минута трябваше да водим с 4:0. Надявам се, че ЦСКА тази година ще е конкурентоспособен на Лудогорец. Виждам капацитета. Оттук нататък единствено работа от управлението. Дано придобият манталитета на ЦСКА. Пламен Марков би трябвало повече да се занимава с футбола и с тима, той е единственият кадър там, който носи армейското. Трябва да поеме по-голяма роля и да им вкара шампионско мислене. Отборът и управлението вървят дружно, те са неразделна част. В шампионата, с изключение на първо място, нищо друго не може да е приоритет за ЦСКА ", приключи Майкъла.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР