Георги Илиев е оптимист, че сезонът в efbet Лига може

...
Георги Илиев е оптимист, че сезонът в efbet Лига може
Коментари Харесай

Майкъла: Не вярвам Стенли да се захване с БФС, няма шанс да оцелее

Георги Илиев е оптимист, че сезонът в efbet Лига може да бъде приключен сполучливо. Ето какво показа той в изявлението си пред БНТ1.

" Много е тежко два месеца да няма никакъв спорт. Оптимист съм, че сезонът може да приключи сполучливо. Може би би трябвало по-малко мачове да се изиграят. Дано всеки подходи професионално. Първото място е решено, битката е за второто и третото място. БФС си прави работата досега и на следващия ден след срещата, ще знаем какво е решението. Има разнообразни отзиви за шампионата. Трябва да се опрости тази система с плейофите, ние сме я копирали. По-добре е притежателите на клубове да седнат и с хората от БФС да вземат решение, което ще удовлетвори всички. Ако питаш Венци Стефанов, ще ти каже едно решение. Крушарски друго. ЦСКА, Левски - напълно друго. Системата с 16 тима беше добра за мен. Да вземе решение БФС и всички да го одобряват. Да работят повече, а по-малко да приказват ".

" Клубовете не работят вярно. БФС не прави футболисти. Всичко се основава в клубовете. А какви са изискванията там - мизерни. Да извадят по един човек - двама най-много. След рецесията ще заложат повече на българското произвеждане. Дано Левски и ЦСКА извърнат внимание на своите юноши и да им дадат повече късмет. Президент си има сега БФС. Важно е Изпълкомът да е от хора, които да ти дават съответни препоръки, а не да ядеш и пиеш с тях. Един Бербатов може да бъде 2-3 години вицепрезидент, да се научи, да види по какъв начин е в блатото. Стенли Петров нямам доверие да се захване, ще е тежко за него. Отдавна се е отделил от България, тук няма късмет да оцелее ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР