Георги Христов, един от най-обичаните български поп изпълнители, сподели редки

...
Георги Христов, един от най-обичаните български поп изпълнители, сподели редки
Коментари Харесай

Георги Христов призна: Има човек до мен

Георги Христов, един от най-обичаните български поп реализатори, показа редки откровения за персоналния си живот и професионалния си път. Певецът, който рядко приказва обществено за персоналните си прекарвания, разкри в изявление, че е намерил любовта. Христов споделя, че има човек до себе си и той го прави благополучен. Че обича да показва възприятията си всеки ден, с цел да не пропусне момента. Казва също, че това го стимулира още повече да държи на външния си тип.

Поддържането на физическа форма е значимо за артиста, който всеки ден стартира с извършения и скачане на въже. В дома си Христов разполага със сауна, където прекарва по половин час на ден, с цел да се зареди с сила и да прочисти тялото си от токсините. Там също обича да чете и да написа нови текстове за песни, намирайки ентусиазъм в спокойствието на персоналното си пространство.
Въпреки възходящия напън известните персони да наподобяват постоянно млади и красиви, без значение на каква възраст са, 60 годишният артист признава, че не е кадърен да стигне до крайности в това отношение.

„ Не съм си правил никакви козметични или хирургични интервенции по тялото и лицето, боязън ме е! “, споделя той и добавя, че дължи положителния си външен тип на подобаващата козметика и уравновесеното хранене в композиция с постоянен спорт.

Интересно е, че Христов не употребява специфични грижи и за гласа си преди концерт. Въпреки че мнозина биха се въздържали от консумация на студени питиета, той избира да пие алкохол с доста лед и леденостудена сода. Според него, точно това е помогнало да поддържа гласа си в отлична форма през годините, на инат на всички провокации.

Той акцентира, че е заобиколен от семейство и обичани хора, които го поддържат. Загубата на майка му преди седем години е едно от най-болезнените събития в живота му, което към момента тежи на сърцето му. Въпреки това, той продължава да намира разтуха в мисълта за нея преди всеки концерт, споделяйки, че пее в нейна чест и в чест на всички души, които го слушат от отвъдното.

Животът на сцената е неразделна част от съществуването на Георги Христов. Той признава, че преди всяка изява изпитва мощно напрежение, което обаче изчезва сега, в който стъпи на сцената. Имайки сполучливата си кариера, Христов не се счита за съвършен и споделя, че постоянно позволява неточности, от които се пробва да се учи. Въпреки това, той е безапелационен, че може да прости единствено един път, а по-късно продължава напред, без да обръща внимание на тези, които са го предали, съобщи retro.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР