Георги Харизанов продължи задочно битката си с пиара на арестуваната

...
Георги Харизанов продължи задочно битката си с пиара на арестуваната
Коментари Харесай

Георги Харизанов срина корумпираната Иванчева със земята! Зелената й маска е свалена…

Георги Харизанов продължи задочно борбата си с пиара на задържаната с рушвет кметица Десислава Иванчева. Той разгласява ядосан коментар във Facebook, откакто с Петър Кърджилов кръстосаха шпаги очи в очи в Българска национална телевизия.

Ето какво написа:

Приех да вземам участие през вчерашния ден в Българска национална телевизия единствено с цел да видя до каква степен ще стигне акъла не на лекар Петър Кърджилов, член на Народно събрание на Зелените и пиар на Район Младост, а на занимателните протестъри и безработни инфлуенсъри, наскачали и върху този проблем.

В който проблем, дано още веднъж напомним, има длъжностно лице задържано с огромна сума пари, дадени от бизнесмен, застанал пред нас с лицето си.

Забележително е по какъв начин, единствено и единствено с цел да са съпротива и да са да, маргиналните опозиционери утвърждават държание, основано единствено на персонални нападки и безмислени клишета.

Забележително е по какъв начин, единствено и единствено с цел да са съпротива и да са да, маргиналните опозиционери утвърждават човек, нарекъл в народен ефир проф. Николай Овчаров “мухльо ”.

И не, Петър Кърджилов не е значим самичък по себе си. Няма и да го осъждам за купищата неистини по мой адрес – нито е първия, нито ще е последния.

Но Петър Кърджилов е превъзходен лакмус с цел да се види още веднъж по какъв начин претенциите за праволинейност, господство на закона, нравственос и образование се изпаряват със страшна скорост.

Изпаряват се като неполучен грант, като несбъднала се социална поддръжка, като гласовете от чужбина и като билетите на Спас.

В този смисъл предаването през вчерашния ден си заслужаваше.

Определено.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР