Георги Гьоков е роден на 13 декември 1961 година. Завършва

...
Георги Гьоков е роден на 13 декември 1961 година. Завършва
Коментари Харесай

Кой е Георги Гьоков, новият министър на труда и социалната политика

Георги Гьоков е роден на 13 декември 1961 година. Завършва компетентност „ Инженерство “ в Техническия университет, Габрово.

Бил е общински консултант и шеф на Бюрото по труда в Стара Загора. Народен представител от парламентарната група на Коалиция за България в 42-рото Народно заседание.
Официално: Пълен лист на министрите от кабинета на " Промяната "
В Народното събрание водачът на Продължаваме промяната Кирил Петков показа претендентите за министри. Структурата на Министерския съве...

Като специалист в обществената сфера той е създател на редица законопроекти в 42, 43, 44, 45 и 46 Народно заседание. Член е на Изпълнителното бюро и на Националния съвет на Българска социалистическа партия.

Нарича несъответстващи действитая на предходните ръководещи във връзка с „ зелената договорка ” и комплекса „ Марица Изток “, както и по оръжейната индустрия. В предизборната си акция подчертава още върху розопроизводителите -  проблеми с нелоялна конкуренция, с изкупуването и преработката на розовия цвят, на розовото масло. 

Сред акцентите в работата му са преизчисляването на пенсиите и намаляването на данъчната основа на единия работещ родител с 550 лева за всяко дете.

Значими оферти, по които работи, са еднократна помощ за второ и трето дете в размер на 6500 лева или 10 минимални заплати, при изискване че родителите са работили 24 месеца; безвъзмездни медикаменти за децата до 14 години; понижаване на ставките на Данък добавена стойност с 9% за главните храни от дребната потребителска кошница. В кабинета на Кирил Петков е препоръчан от Българска социалистическа партия.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР