Георги Градев вероятно ще се откаже от налудничавата си идея

...
Георги Градев вероятно ще се откаже от налудничавата си идея
Коментари Харесай

С подвита опашка: Градев осъзнал, че не може да оглави БФС, никой клуб не иска да го номинира

Георги Градев евентуално ще се откаже от налудничавата си концепция да стане президент на БФС. Това загатна неюристът при гостуването си в " Денят стартира " по Българска национална телевизия. " Ако разсъдъкът надделее, а той при мен към този момент е надвил, би трябвало всички да се отдръпнем и да се обединим към една кандидатура. Тя би трябвало да влезе през парадния вход и циркът да завърши. Има единствено едно име, към което може да се обединим и това е Стилиян Петров ", изстреля в ефир " експертът по спортно право " без юридическа тапия.

По информация на NOVSPORT обаче повода за упования отвод на Градев е напълно друга. Той е обезверен от обстоятелството, че към момента не може да откри клуб, който да издигне кандидатурата му за президент на БФС. Абсолютно всички потърсени изрично са му отказали, а крайният период 29 февруари наближава...

" Всеки би трябвало да си знае мястото под слънцето и да бъде реалист. На фона на останалите претенденти единствено аз имам триумфи като управленец в спорта. Поех за 6 месеца шахмата и съм европейски екипен първенец за дами ", сподели Градев, който съгласно очевидци се е запознавал със " златните " ни девойки в шахмата някъде след третия кръг на шампионата в Черна гора...

Неюристът атакува останалите претенденти, в това число и Димитър Бербатов, към който се навърташе в продължение на две години. " Нито един от тях няма щаб, няма офис. Бербатов също няма, аз две години бях там. Къде е офисът на Гонзо, на Касабов, на Манол някой си... ", добави той. Георги Градев си призна, че не може да бъде обединителна фигура в българския футбол.

" Стилиян Петров е индивидът, който приказва с кметове на дребни, междинни и огромни градове. Не виждам кой различен може да консолидира дребни, междинни и огромни хора. Всеки от нас има качества, само че не задоволително. Аз също нямам задоволително качества и не мога да бъда обединителна фигура. Знам си доста добре опциите, знам какъв брой клубове ще гласоподават за мен и това не е задоволително. Трябва да се обединим към Стилиян Петров. Трябва да обединим хората. Не го ли създадем. статуквото ще си остане. Фен съм на Манчестър Юнайтед и одобрявам доста Бербатов като футболист. Но той не е човек, който елементарно комуникира с хората. Как ще е президент, по какъв начин ще комуникира, той не си дава телефона на никого? И още нещо - би трябвало да влезем в 21-и век. Президентът на БФС би трябвало да може да се съблече и да играе футбол с деца. Трябва да може да подпише документ с телефона си, нито един от тях не може да го направи. Аз от 20 години работя с клубовете. Единственият, който има опит е Мишо Касабов, само че той за 40 години не е направил нищо за футбола ", добави неюристът.

След това той атакува и Георги Иванов - Гонзо. " Георги Иванов върви на срещи с кола на БФС, носи мрежички, топки на клубовете. Това е въздействие с власт. Това е тежък спор на ползи, Гонзо и Касабов трябваше да изоставен системата преди тези избори. Това в този момент е тежък спор на ползи. Ако няма обединяване на всички тези 500 клубове, те няма да бъдат предпазени в идващите 4 години и ще си приказваме неприятни неща за футбола ", съобщи още Градев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР