Георги Георгиев, фейсбукГеорги Георгиев“Васил Терзиев нямал време да маркира паркоместа

...
Георги Георгиев, фейсбукГеорги Георгиев“Васил Терзиев нямал време да маркира паркоместа
Коментари Харесай

Васил Терзиев нямал време да маркира паркоместа за хората с увреждания на бул. „Патриарх Евтимий“ и „Витоша“. Оправданията са нелепи!

Георги Георгиев, фейсбук

Георги Георгиев

“Васил Терзиев нямал време да маркира паркоместа за хората с увреждания на бул. „ Патриарх Евтимий “ и „ Витоша “, това оповестиха от Столична община. Стана ясно, че с новата организация на придвижване в центъра общината е заличила и 30 инвалидни паркоместа.

Потресаващо е, че са отстранени и паркоместата за хора с увреждания пред Първа градска болница. Всякакви оправдания тук са нелепи.

Скандалът е голям.

Отделен е въпросът за паркоместа за хора с инвалидни колички, които живеят на тези улици. Техните места също ги няма. Големият проблем е, че не могат и да ги върнат.

Съгласно наредбата за организация на придвижването общината е длъжна да обезпечи едно паркомясто до жилището на жител с увреждания. Сега това към този момент е изцяло невероятно.

Настоявам незабавно Терзиев да покаже „ законния “ си план и да забележим какъв брой места за хора с увреждания са планувани в него. Има ли ги най-малко на хартия, понижени ли са или въобще са изчезнали?

И до момента в който хора в инвалидни колички изясняват за изчезналите паркоместа на бул. „ Патриарх Евтимий “, бул. „ Витоша “ и ул. „ Фр. Нансен “, Терзиев пуска фотография по какъв начин служащи плевят тревички. Нагледен образец за целите на „ Промяната “ и неспособността им да ръководят и носят отговорност.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР