Георги Георгиев, един от отцепниците от Има такъв народ (ИТН),

...
Георги Георгиев, един от отцепниците от Има такъв народ (ИТН),
Коментари Харесай

Отцепник се подложил на полиграф - не е взел пари от Кирил Петков

Георги Георгиев, един от отцепниците от " ИТН " (ИТН), се е подложил на детектор на лъжата, с цел да потвърди, че не е напуснал Станислав (Слави) Трифонов против облаги.

Това разгласи самият Георгиев на брифинг в Народното събрание малко преди предстоящото гласоподаване на вота на съмнение против държавното управление.

Детекторът посочил негативен отговор на два въпроса: дали е получил пари и дали е получил обещания за назначения.

Останалите петима отцепници от групата не са се подлагали на детектор, стана ясно още през днешния ден.

Георгиев не уточни коя е лабораторията, била частна.

Но пък прикани заместникът на Трифонов в партията и ръководител на парламентарната група на Има Такъв Народ Тошко Йорданов също да се подложи на такава процедура.

Любопитното е, че редом с брифинга публицистите получиха по пощите си прессъобщение от... " Продължаваме промяната " с данните от проучването.

" Прилагаме извършения полиграфски тест на самостоятелния депутат Георги Георгиев. С него той желае да покаже, че за разлика от изказванията на представители на " ИТН ", не са му предлагани (и не е взел) пари и пост, с цел да напусне досегашната си партия и да стане самостоятелен народен представител. Неговото проучване е обществено и той желае с него да отбрани своето име и чест.

" Не е открита значима психофизиологична реактивност от страна на изследваното лице на съответстващите въпроси в теста ", пишат от Политическа партия.

И допълват:

" Г-н Георгиев предлага всички депутати от " ИТН " да се подложат на подобен тест, с цел да стане ясно дали са останали в " ИТН ", тъй като следват личната си воля, или им е оказван напън ".

https://www.clubz.bg/uploads/2022/06/георгиев полиграф.jpg " border= " 0 " alt= " " width= " 632 " height= " 668 " />

Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР