Георги Ганев е кандидат за народен представител от листа на

...
Георги Ганев е кандидат за народен представител от листа на
Коментари Харесай

Георги Ганев-кандидат за народен представител от листата на ПП-ДБ: Модерна и успешна икономика в Благоевградска област - Има как!

Георги Ганев е претендент за депутат от листа на коалиция Продължаваме промяната- Демократична България за Благоевградска област. Той е икономист с дълготраен опит в икономическите разбори, учител по макроикономика в България и чужбина. Програмен шеф по стопански въпроси в Центъра за демократични тактики в София и учител в Софийски университет “Св. Климент Охридски ”. Два пъти депутат от Демократична България.

За това по какъв начин в Благоевградска област може да се развие съвременна и сполучлива стопанска система, какви са вероятностите и преимуществата на Пиринско, приказва кандидат-депутатът Георги Ганев:

" На национално равнище, значимите за Благоевградска област политики са свързани с надделяващия приоритет за присъединение към Еврозоната и към Шенген. Близките връзки на региона с единствения комшия на България, който е и в двете зони – Гърция – подсигурява, че Благоевград ще е измежду най-печелившите от реализирането на тези цели.
Обещаващите вътрешни икономически вероятности за Благоевградска област могат да се очертаят в три съществени направления: чисто земеделие, чиста сила, транспортни и осведомителни услуги.

Чисто земеделие значи потребление на естествените дадености на региона за конкурентоспособно висококачествено произвеждане. Те са изключително удобни за винарство, при което към този момент има сложено съществено начало; животновъдство; екологично зеленчукопроизводство и, не на последно място, зарзаватчийство. За коалиция „ Продължава смяната – Демократична България ” това земеделие е приоритет. Досегашните български ръководства неглижираха и лишаваха както от регулативна и логистична поддръжка, по този начин и от изцяло налични финансови запаси точно тези типове земеделие.

Чиста сила значи потребление на изключителните дадености на региона във връзка с водните запаси и изключително на слънчевото време, с цел да се основава конкурентоспособна и надеждна сила. В региона към този момент от дълго време съществуват компании за създаване на слънчеви мощности на международно равнище. Енергийните тактики на европейско и на национално равнище значи, че този вид бизнеси ще са конкурентоспособни, ще обезпечават доста и високо платени работни места, както и сила, чиято цена ще става все по-привлекателна. Не на последно място законовите промени, които направихме в 48-тото Народно събрание облекчаващи конфигурираните на дребни мощности за лично ползване, значително ще допринесат за енергийната самостоятелност на хората. Ще продължим да работим в тази посока.

Транспортното развиване на региона се господства от въпроса , трансфорат от предходните ръководства в проблем, с автомагистрала Струма. Тя може и би трябвало да бъде приключена, освен това без каквито и да било взаимни отстъпки с качеството и с въздействието върху околната среда и в задоволително бързи периоди. Завършването на този план, както и подобряването на железопътните връзки, ще облекчат трафика в редица обитаеми места и в същото време ще основат благоприятни условия за по-бърз и на ниска цена достъп на гореспоменатата земеделска продукция до положителни пазари.
Благоевградска област има два университета и те притеглят младежи , които една добре прицелена политика на региона може да убеди да останат и да живеят и създават в нея. Обещаващ в тази посока е секторът на експертите в осведомителните и телекомуникационните технологии, които могат да генерират доста високи приходи при гъвкаво работно време и децентрализирани работни места.

При едно мъдро и премислено регистриране на политиките в региона в националните и европейските цели, Благоевград може доста да усъвършенства своята стопанска система, приходите на хората и демографското си бъдеще .
Чисто земеделие, чиста на налични цени сила, модерна и качествена инфраструктура са бързите решения за района. Можем и знаем!, безапелационен е Георги Ганев.
Има по какъв начин с „ Продължаваме промяната и Демократична България ”
За Георги Ганев с номер 12 с преференция 102

Предизборна обява. Купуването и продаването на гласове е закононарушение.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР