Георги Димов ще води листата на Атака за европейските избори,

...
Георги Димов ще води листата на Атака за европейските избори,
Коментари Харесай

Русофил ориентиран в иделогията на Атака оглавява листата й за евроизборите

Георги Димов ще води листата на " Атака " за европейските избори, заяви водачът на партията Волен Сидеров при регистрацията на партийната листа за евроизборите в ЦИК.
Георги Димов е 37-годишен, историк по обучение, доста еродиран човек, който е доста добре насочен в идеологията на " Атака ", изясни Сидеров.

Самият Димов сподели, че е бил в управлението на " Движение 21 " (партията на Татяна Дончева), както и секретар по младежката активност на Национално придвижване " Русофили ".

Смятам, че отпадането на глобите към Русия е витално значимо за българската стопанска система, разяснява той. По думите му България може да бъде мост сред Русия и Европа. Попитан какви български политики ще пази, той отговори:

" Българските цели, които ще пазиме са усилване на българската стопанска система ". След което добави, че ще се бори за " християнска, православна България, а не за страна, която е потънала в блатото на евролиберализма, на джендър идеологиите ".

Втора в листата е Мариета Караджова - правист, а трети е Христо Спасов - икономист по обучение. По думите на Сидеров те не били в първа младост, само че в идеалната възраст за политическа кариера.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР