Георги Дърлянов е брат на популярния актьор Тодор Дърлянов, познат

...
Георги Дърлянов е брат на популярния актьор Тодор Дърлянов, познат
Коментари Харесай

Знаково име от поморийския ъндърграунд изпадна в кома заради фитнес субстанции

Георги Дърлянов е брат на известния артист Тодор Дърлянов, прочут на феновете като Тео от „ 7 часа разлика “

Едно от знаковите имета в поморийския ъндърграунд Георги Дърлянов е изпаднал в кома след приложимост на фитнес вещества от вида стромба, научи Флагман.бг.

33-годишният млад мъж е открит на пода в жилището си в кв. „ Свобода “ от татко си, който от най-малко денонощие нямал връзка с него. Предполага се, че са минали най-малко 12 часа от приемането на инсулта до откриването му.

Георги Дърлянов незабавно е откаран в УМБАЛ Бургас, където в последните две седмици бе на прага на живота и гибелта. Според непотвърдена информация преди ден той се е събудил, само че положението му не било по никакъв начин добре. Георги е получил тежък инсулт и му следва дълго възобновяване, в случай че въобще може да се възвърне изцяло.

Той е брат на известния артист Тодор Дърлянов, прочут на българските фенове като Тео от „ 7 часа разлика “. Тодор сега играе в Драматичния спектакъл в Пловдив, извънредно учтив и просветен млад мъж.

За страдание брат му няма нищо общо с него. Целият му житейски път е обвързван със съмнителни бизнеси, а самият той дава тип на състоятелен човек без на никого да е известно с какво тъкмо се отпътува. Винаги е карал хубави коли, а последният му автомобил е Мерцедес S класа, който не е толкоз нов – от 2016 година, само че е сносно поддържан и несъмнено впечатлява.

Местни поданици го дефинират за „ Поморийския Семерджиев “. Досието му обаче се оказва относително чисто. Има няколко ареста, само че нищо кой знае какъв брой съществено.

Последният му полулегален бизнес е обвързван с продажбата на балони с божествен газ в Слънчев бряг, довериха добре осведомени източници на Флагман.бг. Георги държал част от този пазарен сегмент в курорта и печелил много положителни пари.

Срещу него има постъпили сигнали и за други действия, само че на този стадий нямало достатъчно доказателства, настояват наши източници. 
 Последната фотография на Георги във фейсбук профила му датира от далечната 2014 година, когато той наподобява по безопасен начин  През 2022 година към този момент е скала от мускули. Снимката е от изводи му профил в инстаграм
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР