Георги Чиликов е бивш футболист на Левски, има един сезон

...
Георги Чиликов е бивш футболист на Левски, има един сезон
Коментари Харесай

Чиликов: Позитивите са за Левски, но това не гарантира победа във финала

Георги Чиликов е някогашен футболист на Левски, има един сезон и с екипа на ЦСКА. Играл е и в националния тим. Като треньор се изявява основно в ролята на помощник, най-вече на Димитър Димитров - Херо. За последно изкара няколко мача отпред на Арда като старши треньор, откъдето си потегли със скандал. Бившият нападател разяснява пред сътрудниците от БГНЕС идния край за Купата на България сред " сини " и " червени ".
 ЦСКА продава Иван Турицов за милиони
ЦСКА продава Иван Турицов за милиони

Ще стане през лятото

" Като футболист съм играл в три финала и знам, че в тези мачове няма любимец. Това са се опитвали да ни втълпят и треньорите. В момента, в случай че би трябвало да се огледа действително, позитивите са на страната на Левски, само че това не подсигурява победа. Треньорите на " Герена " знаят това доста добре и ще създадат всичко допустимо играчите да се раздадат оптимално. В противоположен случай ще имат проблеми. ЦСКА въпреки всичко има някакво качество.

Да, ЦСКА имаше кратковременен напредък. Треньорското управление извлече максимума от тези футболисти. В един миг по една или друга причина на играчите им падна равнището, падна им мотивацията. Пролича си, че те нямат качествата да носят отговорността и да вземат решение мачовете на ЦСКА. Въпреки това, аз съм уверен, че тимът може да играе по-добре от това, което демонстрира все още.

При Левски с привличането на динамични, бързи хора на три-четири поста се подвигна много равнището. Мисля, че има още накъде. И съм уверен, че през лятото треньорите ще надградят още.

Мъри като треньор и управител на този клуб селектира футболистите по отношение на неговите визии и това докара до повишение на качеството. Не се колебая, че и в ЦСКА има качество, само че колкото и да е съществено, като нямаш класата, изключително в завършващата фаза, става това, което се вижда ".
 Купата на България – в миналото беше шампионатът на Левски...
Купата на България – в миналото беше шампионатът на Левски...

Ще бъде ли още веднъж?
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР