Георги Братоев беше с огромна заслуга за победата на Нефтохимик

...
Георги Братоев беше с огромна заслуга за победата на Нефтохимик
Коментари Харесай

Георги Братоев: Във финала освен игра, трябва и характер

Георги Братоев беше с голяма заслуга за успеха на Нефтохимик 2010 над Монтана във финала за Купата на България. Той до последно беше под въпрос, само че се появи на терена, а за това е оказал помощ и даже физиотерапевтът на противника.

" В момента, в който се пишеше нареждането на състава преди мача стана ясно и че ще играя, не по-рано. Финалът е мястото, в който с изключение на игра, се демонстрира и темперамент. Много огромна част от мачовете се печелят точно с това. Момчетата имаха потребност от мен, само че и аз имах потребност от този мач. Болката трябваше да ме прикове на място, с цел да не играя. "

" Причината да играя е кинезитерапевтът на Монтана, поради него играх. Този човек работи ужасно, с нас е и в националния тим. С разрешението и на Даниел Пеев аз съумях да се възползвам от услугите му и можах да играя на този край ", съобщи Братоев пред DIEMA и продължи.

" Възможно е самостоятелната класа да е решила всичко, тъй като тя е решаваща във значимите моменти. Но ние в целия шампионат играхме групов волейбол, малко грешихме. Ако всички, които могат да играят волейбол, отиват в чужбина, никой няма да е в залата. Трябва да имаме мощна лига, с цел да има хора по трибуните. "

" Разбира се, мога да остана. За мен е същинско наслаждение да виждам по какъв начин младите израстват около нас. И в Монтана, и в Нефтохимик, и в останалите тимове има момчета с голямо бъдеще. Тези момчета ще ги гледаме напълно скоро в националния тим ", приключи Братоев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР