Георги Блажев си падал по колежка от предаването На кафе,

...
Георги Блажев си падал по колежка от предаването На кафе,
Коментари Харесай

Георги Блажев точи лиги по колежка от „На кафе”

Георги Блажев си падал по колежка от предаването „ На кафе ”, само че Гала порязала мераците му. Това стана ясно от подмятане на реплики сред водещата и писателят, който и този сезон е измежду панелистите в предаването, на инат на слуховете, които цяло лято се носеха, че ще бъде заменен.

Предположенията незабавно бяха ориентирани към Андреа Банда, която също се изявява в „ На кафе ”, и не без причини. Още през септември 2020 година, когато писателят се появи в студиото на предаването, закачките му с брюнетката привлякоха вниманието на феновете и дори се заприказва за прехвърчане на искри. Последните самопризнания на Блажев обаче сътвориха усещането, че до неотдавна харесвал друга колежка в „ На кафе ”, само че шефката му Гала побързала да го обезсърчи и се отказал да предприеме първата стъпка.

„ Ти си ме питал за един човек и аз съм ти казвала: „ Не! ”, съобщи Гала с едвам потисната усмивка. Поводът бе смелото изявление на Георги Блажев, че в случай че желае да бъде с някого от това студио, тя „ в никакъв случай не може да му забрани ”. Емоционалното включване бе обвързвано с тематиката за любовните връзки, зародили на работното място. И около полемиката стана ясно, че Георги Блажев си е падал по колежка. „ Така е, апропо. Няма да споделяме ”, предизвести я писателят през смях. Гала незабавно го успокои, че няма да разкрие името на дамата. Водещата просто желала да каже, че той я питал за мнението й и тя му отвърнала с „ не ”. „ Ти не ми сподели, че не може. Каза, че няма да ме хареса ”, съобщи Георги Блажев, с което разсмя сътрудниците си.

Признанието на Георги Блажев хвърли в размисъл феновете, още повече, че до неотдавна се говореше, че най-сетне си има сериозна другарка. След подмятането, че си е падал по колежка в „ На кафе ”, хипотетичната му връзка към този момент е под подозрение. Все отново надали би рискувал с сходни самопризнания да провокира ревността на гаджето. Коя е дамата от екипа на предаването, завладяла сърцето на Блажев, и за която Гала била безапелационна, че няма да го хареса, към този момент остава тайнственост. Подозренията падат върху репортерките в „ На кафе ”, макар не толкоз отдавнашните клюки за флирт в ефир с колежката му Андреа Банда. В последна сметка двамата нееднократно акцентираха, че са близки другари и просто си разменяли смешки в предаването. Освен това Андреа Бнада е в сериозна връзка от много време. Заради това всеобщото мнение, че Георги Блажев и Гала евентуално са разискали някоя от необвързани дами в предаването. След небрежните им откровения преди дни, евентуално и дамите, които взимат изявленията с известни персони за предаването, се лутат от въпрос на въпрос по тематиката. Все отново някоя от тях е била загадка муза на писателя. Едва ли ще се разбере коя е. Георги очевидно няма да рискува и да разкрие страстите си пред въпросното момиче от екипа, откакто се е отказал още при диалога с Гала.

Георги Блажев въпреки всичко не губи вяра, че ще откри своята половинка, проличава от всяко негово изявление по тематиката за любовта в предаването. Младият мъж май е имал единствено една сериозна връзка до момента – тази с някогашната си жена, с която имат наследник. Писателят, който не се тормози да разяснява персоналния си живот, е признавал, че няма задоволително опит в любовта. Оттам и усложнението му очевидно да откри своята половинка. Той показа терзанията си преди време в рубриката си „ Виртуален бар ” в инстаграм в диалог със Стефан Николов, мъжът на Гала.

„ Опитът малко ми липсва... Аз действително от 16 до 29 някъде май бях с една и съща жена. Аз съм бил моногамен. Изведнъж някъде на 30 започнах да го въртя този опит и се сюрпризирам и се изучавам в придвижване от някакви неща ”, изясни Георги Блажев предходната есен.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР