Георги Блажев се сгоди в края на март за любимата

...
Георги Блажев се сгоди в края на март за любимата
Коментари Харесай

Георги Блажев е в очакване на втората си рожба

Георги Блажев се сгоди в края на март за обичаната си Ива Папазова и повода за това към този момент е ясна.

 

Панелистът на Гала заяви, че чака дете от ученичката на Стефан Данаилов, която е в шестия месец на бременността си. Това проличава и от наедрелия й стомах. Двойката посрещна в Париж рождения му ден, който бе на 20 юни. С тях бе и синът от първия му брак – дребният Боян.

Авторът нееднократно е казвал, че е изцяло подготвен за второ дете и не щеш ли фантазията му е напът да се сбъдне. Пред свои близки споделил, че нямал желания за момче или момиче

 

Явно Ива кара лека бременност и безпроблемно лети със аероплан. Екскурзията била проведена най-много поради 4-годишния Боян, който доста желал да посети „ Дисниленд “.

Засега момчето приемало добре новината, че ще става батко, разбирало се добре и с мащехата си. Блажев има един бракоразвод зад тила си, само че не се плаши още веднъж да надене брачната халка. Той се сгоди за актрисата Ива след едногодишна връзка и няма самообладание да я заведе до олтара. Казва, че е разкрил сродната си душа в нейно лице и е безапелационен, че желае още веднъж да опита от фамилния живот.

 

Запознати издават, че Георги от дълго време възнамерявал да предложи брак на половинката си, само че изчаквал подобаващия миг. Междувременно тя забременяла и нямало накъде да отсрочва повече. Датата за сватбата още не е планувана, само че по всяка възможност ще е след появяването на бебето.

 

Иначе годежът на двойката не минал по проект, само че за благополучие всичко завършило с усмивки и положително въодушевление. Георги споделя, че Ива за малко щяла да откри пръстена в раницата, преди да й предложи. Категоричен е обаче, че въпреки нещата да не минали по проект, нямало по какъв начин да е по-хубаво. Цял живот следвал сърцето си и тъкмо почнал да се съмнява в GPS-а му, когато се уверил, че всичко е наред. И си прави извода, че просто го е прекарал през заобиколния път.

 

Категоричен е, че човек не би трябвало да се плаши от грешките от предишното си, а да гледа самоуверено напред към бъдещето.

Инфо: Уикенд

Тагове: Георги Блажев Гала панелист Ива Папазова Стефан Данаилов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР