Георги Блажев има нова жена до себе си. Панелистът на

...
Георги Блажев има нова жена до себе си. Панелистът на
Коментари Харесай

Георги Блажев заби разведена колежка

Георги Блажев има нова жена до себе си. Панелистът на Гала е залюбил водещата на кино графа в „ На кафе ” Стаси Айви, която относително до скоро се представяше като Стаси Кара. Ефектната дама му е кака – по-голяма е с 4 години от него. Двамата към момента пазят в загадка своята връзка, само че е въпрос на време да я разгласят обществено, считат чудесно осведомени източници на " Уикенд ".
Връзката на Георги и Стаси е от няколко месеца. Двамата се сближили около работата си в „ На кафе ” в Нова телевизия. Както е известно, Блажев е част от коментаторския панел при Гала, а Стаси води там графа за кино, откакто преди време напусна Би Ти Ви, където Георги Тошев й бе дал опция да води цяло предаване – „ Като на кино ”. Когато към момента се подписваше с семейството Кара, тя сътвори в „ Преди обед ” графа „ Като на кино ”, в която интервюираше международни звезди на седмото изкуство. По-късно рубриката прерасна в независимо шоу, което съществува и до през днешния ден, само че водещата реши, че да приказва за кино не й е задоволително. Тя искаше сама да основава кино и отпътува за Италия с концепцията да става режисьор. Вече има два късометражни кино лентата.

Когато се прибра в България, преди към 4 години, тя към този момент се представяше с нова фамилия – Айви вместо Кара. Така и не даде съответно пояснение за повода за тази смяна. Каза, че тъй като към този момент е режисьор, а освен публицист, слага ново начало, което значи, че й би трябвало и нова фамилия. Много малко хора й повярваха. Заговори се, че повода за избора на новия псевдоним е бракоразвод с мъжа й. Известно е, че Стаси бе омъжена за турчин и семейството Кара е от него. Тъй като се отхвърли от нея преди цели 4 години, това значи, че минимум от толкоз е свободна жена. Съответно Блажев най-вероятно се е почувствал свободен да я ухажва.

Самият той също е разведен. За разлика от Стаси, за която не е известно да има деца, за Георги се знае, че има дребен наследник. Разводът му е настъпил малко след раждането на детето. Писателят е споделял, че главният тест за бъдещата жена до него ще бъде по какъв начин се отнася с детето му. Вероятно колежката му в „ На кафе ” е издържала теста, тъй като се приказва, че връзката му с нея става все по-сериозна.

Стаси и Георги имат 4 години разлика в интерес на дамата. Тази година той става на 35 години, а тя – на 39, тъй че се вписват в настоящата наклонност дамата в една двойка да е с малко по-голям витален опит от мъжа. Освен пред камерите, и двамата се изявяват и като писатели. Понеже са се парили от несполучливи връзки, към този момент пазят любовта си в загадка и в общественото пространство може да се открие единствено една тяхна обща фотография, на която обаче не са единствено двамата. Тя е от автомобил, правена е по време на фотоси за рубриката на Стаси в „ На кафе ”. В фрагмента влизат още артистът Иван Бърнев, който взе участие в един от филмите на режисьорката, и човек от екипа на предаването.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР