Георги Банов Снимка: 24 часаГеорги Банов, 24 часа“Със сигурност има

...
Георги Банов Снимка: 24 часаГеорги Банов, 24 часа“Със сигурност има
Коментари Харесай

Защо мълчат гинеколозите за взрива срещу Гешев?

 Георги Банов Снимка: 24 часа

Георги Банов, „ 24 часа “

Със сигурност има нещо подозрително в опита за атентат против основния прокурор Иван Гешев. Твърдо съм уверен. Заради тайнственото безмълвие на гинеколозите по случая. Цяла България се изрече, тези гадове си траят. Може би следствието би трябвало да се насочи тъкмо към техните среди. Не може цяла България да знае защо става въпрос, а тези да си траят. Най-малкото е свръхподозрително.

Във фейсбук и по малкия екран се изсипа такава експертиза, че човек да се чуди за какво сме най-бедни в Европейски Съюз. При такава мисъл и опит, скрита във всеки от нас.

Изказаха се юристи, политолози, някогашни шефове на КАТ, по-късно за малко минали през НСО. За прокурори и следователи не ми се приказва. Дори някогашни министри на вътрешните работи сложиха малко мерудия на манджата. Нищо, че са политически фигури и в никакъв случай не са стъпвали на терен. Еле пък при гърмеж. Но това не им пречи да ръсят мисъл към клетия български народ. И да преследват своите си цели.

Тук обаче би трябвало да се означи първичното безмълвие на настоящия министър Иван Демерджиев, което е показно за този човек. Все отново е юрист. И изчаква експертите да му обяснят защо става въпрос. Дори бъдещи майки запретнаха ръкави и започнаха да громят Гешев. Явно в България това е модата.

Българинът постоянно, още от Татово време, е разбирал от две неща – политика и футбол.

Последният човек, който не разбираше от футбол,

бе една баба от Търновско, само че тя умря. Така разполагаме с 6 милиона национални селекционери, които могат да решат проблемите и да класират България на всяко едно огромно състезание. На един клик разстояние са, но БФС са корумпета и не им дават да дишат. Същото се отнася и за политиката. 6 милиона индивида с министерски капацитет. Ама тия гадове от Народното събрание не им дават. И остават обществените мрежи, нашата последна опора.

Само преди месеци разполагахме с 6 милиона експерти по ковид, които направиха по този начин, че да сме на едно от първите места по смъртност в Европа. По смъртност, но първи. Къде другаде сме водачи? Опа, забравихме инфарктите. Нека мрат сухите пръчки, като не имат вяра в нашите познания.

След това се появиха борците против 5G. Най-любимите на света. Особено тези, които считат, че с първата утринна урина би трябвало да се напои потник и през целия ден да се носи, с цел да се обезвреждат.

Сега наред са сапьорите от запаса. Не от запаса бе, хора, от запаса сте. Старши лейтенанти, капитани от инженерните войски. Или с елементарни думи – уволнил се от казармата в края на 80-те години на предишния век. Защо знам ли? Все още се повеждам капитан от запаса в артилерията. Ама никой не обстрелва основни прокурори със самоходна гаубица. Това действително ме спря да дам и аз мнение за гърмежа. Да беше “гвоздиката ”, и щях да стартира – право мерене, вилка, каквото ви падне. Лошото е, че това е единственото, което действително помня от оръдието. Всичко останало ми се губи в мъглата. Явно в инженерните войски е имало много по-интелигентни хора, които 40 години по-късно помнят всичко. И за скатовете, и за гърмежите.

Най са ми благи фотосите от атентата в Бургас

 

и този край Ковачевци. Виждате ли по какъв начин се изпепелява рейс, а в този момент нищо. Е, не се загатва, че рейсът на израелските туристи не е бил брониран, само че това е различен въпрос. Важното е да се приканват мислещите българи да не се манипулират. Нищо, че им сипваш неистини с огромната лопата.

Заради това съм безусловно сигурен, че всичко ще се разплете, в случай че бъдат извикани на разпит водещи гинеколози. Всички поред. Ако мълчат, да им се бият по два шамара, те не са издръжливи. И истината ще излезе за броени часове. Няма смисъл да се губи време с повторни огледи, замервания и впрочем. Губене на време, и то съществено. Търсете гинеколога!

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР