Гените на 18-годишната Ивон започнаха да си личат отдалеч. Тя

...
Гените на 18-годишната Ивон започнаха да си личат отдалеч. Тя
Коментари Харесай

Проста като баща си, кифла като майка си! Ивон Динева изглежда и се държи отвратително

Гените на 18-годишната Ивон започнаха да си личат отдалеко. Тя е комбинация сред татко си Коко Динев и майка си Анелия. Не пращи от разум и в същото време кифлее крепко,

Ивон приключи гимназия, само че я мързи да продължава с ученето и няма желание да следва нищо. Все отново в това отношение има образеца на родителите си, които са с едвам приключено приблизително обучение.

Вместо да си търси работа обаче, девойката се занимава с кифленски осъществявания в обществените мрежи. В Тик-Ток тя разгласява видео, в което наподобява покъртително зле. Джуките й ще изскочат от екрана, а в това време веждите й са като на камионджия.

На всичкото от горната страна държанието й е повече от неприятно. Изглежда на извънредно невъзпитано момиче, без никакви полезности и морал.

Какви полезности обаче може да се търсят у щерка на жена, която се кълчи по нощните заведения до дребните часове? Няма по какъв начин крушата да падне по-далеч от дървото, са споделили хората.

Анелия и Коко не са възпитали едно интелигентно момиче, а една простакеса, която си мисли, че светът се върти към размера на устните й. Защо са й такива огромни устни, не споделя, само че нормално те служат за облекчаване на мъжкия нагон. На всичкото от горната страна тя не крие, че прави тъкмо това, защото е посочила и езика си, който върти самоуверено.

Майка й преди време тъкмо по този начин влезе в чалга средите. Въртеше здрав език на Милко Калайджиев, който се води неин изобретател.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР