Гени за по-висок риск от сърдечни заболявания има секссимволът на

...
Гени за по-висок риск от сърдечни заболявания има секссимволът на
Коментари Харесай

Филип Буков продължава да има проблеми със сърцето?

Гени за по-висок риск от сърдечни болести има секссимволът на българското кино Филип Буков.

Това демонстрират доказаните генетични проучвания на артиста. Буков има 1,78 пъти по-висока заплаха от средностатистическия човек да има проблеми със сърцето.

" Това мисля, че не е изненада за никого “, казва мачото, който беше влезнал изключително в болница, до момента в който взе участие в риалитито " Сървайвър “.

Впоследствие Буков напуща шоуто заради рекомендация на лекари. Още в предаването чаровникът беше предал думите на медиците, че евентуално се касае за генетичен проблем. Оттогава артистът е деликатен с това да не товари тялото си толкоз доста. 

Вероятно поради това към този момент не взе участие в надпреварата " Витоша 100 “, което се състои 100 км маратон и планинско колоездене по платото на Витоша. Последния път, в който взе участие  през 2022 година, Филип също беше претърпял случай, само че този път на глезена. Усетил, че е има контузия на крайници, която за жал не му позволи да финишира на огромния дуатлон, Буков се отхвърли. По-късно искаше да взе участие отново, само че по този начин и не го направи.

Риск от още едно заболяване също е имал  фитнес фанатикът - цьолиакия. Буков изобщо не е знаел какво съставлява тази болест, както и че има заплаха да я отключи. Цьолиакията е заболяване, което визира стомашно-чревния трак е реакция на имунната тематика, която се развива приема на глутен и унищожава структурата и функционалността червата. За да поддържа съвършената си фигура, артистът сигурно заобикаля сладки и тестени храни, написа " България Днес “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР