Генетиката определя редица особености на всеки от нас. Твърди се,

...
Генетиката определя редица особености на всеки от нас. Твърди се,
Коментари Харесай

Генетиката е невероятна! Ето на кого ще приличат децата вбъдеще (ВИДЕО)

Генетиката дефинира редица особености на всеки от нас. Твърди се, че капацитетът на интелигентността ни да вземем за пример зависи от гените, които сме усвоили от майките си. Освен това външният ни тип зависи от съчетанието на гените на двамата ни родители. Генетиката дефинира всичко това, както е виновна и за предразположеността ни към разнообразни типове заболявания или зависимости. Твърди се, че в случай че в гените ни е заложено влечение към алкохола да вземем за пример, шансът да се превърнем в алкохолици е по-голям. Днес ви представяме едно видео, което демонстрира какъв брой в действителност е мощна и невероятна генетичната взаимозависимост.

Всеки от нас малко или доста се чуди по какъв начин би изглеждал след 5, 10 или 15 години. Оказва се, че в действителност има метод да разберем, освен това той не изисква никакви старания. Това, което би трябвало да създадем, е да погледнем баба си. Става дума за баба ни от страна на татко ни. Това открива фотографът Улрик Колет. Той организира диалог с генетик, който счита, че децата наподобяват най-вече на бабите си по бащина линия и взема решение да направи самобитно изследване, с цел да види дали това в действителност е по този начин.

Той прави редица фотоси, които озаглазява „ Генетични планове “.

Когато стартира плана, първо снима майка си и щерка си, а по-късно стартира да снима хора от други фамилии, с цел да ревизира дали в действителност приликата сред бабата от страна на бащата и внучето е толкоз огромна. Резултатът е изумителен. Във видеото се виждат фотоси, които фотографът е снимал и от които е направил колажи. Колажите са в две половини: в едната е бабата, а в другата – внучето. Вижте резултата.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР