Генетиката е една от най-интересните науки. Тя е почти необятна

...
Генетиката е една от най-интересните науки. Тя е почти необятна
Коментари Харесай

Кои са чертите, които бащата предава на детето?

Генетиката е една от най-интересните науки. Тя е съвсем необятна и всякога, в който се потопим в нея, ще откриваме нова информация.

Независимо от това, че гените и на двамата родители въздействат по един и същи метод върху детето, неведнъж то взима повече от единия, в сравнение с от другия.

Подготвили сме лист с няколко характерности, които в множеството случаи децата наследяват от бащите си, а не от майките си.

Ето ги и тях:

• Цвета на очите

Ако бащата има тъмни очи, а майката - светли, по-вероятно е детето да бъде с тъмни, в сравнение с със светли. Разбира се, всяко предписание, обвързвано с генетиката, си има и своите изключения. Не се изненадвайте, в случай че вашето дете е със светли очи, а неговият татко е с тъмни.

• Симетрия на лицето

Да, симетрията на лицето зависи извънредно доста от самите гени. Сред преобладаващата характерност са изпъкналите уши. Много евентуално е детето да ги наследи.

• Трапчинки
 7 признака, че бащата е отговорен за ниското самочувствие на детето 7 признака, че бащата е отговорен за ниското самочувствие на детето
Бащата играе основна роля в развиването на детето. Трябва единствено да се означи, че в случай че обликът на бащата е разпръснат и непълен, то...

Независимо дали трапчинките са по бузите или брадичката, те също са измежду преобладаващите характерности. Ако бащата е с трапчинки, съвсем несъмнено е, че и детето ще ги наследи от него.

• Зъби

Това какви ще са зъбите на детето, също е директно обвързано с гените. Ако бащата има разстояние сред зъбите, то вероятно и детето ще се изправи пред същия този проблем.

• Коса

Ако косата на бащата е къдрава, то евентуално и детето ще е с къдрици. Същото важи и за цвета на косъма, а освен за неговата конструкция.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР