Genesis знае как да прави удобни нещата за феновете на

...
Genesis знае как да прави удобни нещата за феновете на
Коментари Харесай

Голяма раница за голям лаптоп с всички аксесоари: Pallad 550


Genesis знае по какъв начин да прави комфортни нещата за почитателите на игрите
(снимки и видео: Мария Малцева / TechNews.bg)

Genesis Pallad 550 е раница за всички геймъри, които обичат постоянно да щъкат по всички страни по празненства. Тя е огромна и подготвена да побере стабилен преносим компютър наред с всичките му аксесоари, а за какво не и храна и питиета като за един ваучър – изобщо всичко, належащо за огромен кеф.

Неотдавна имахме опция да изпробваме раницата Genesis Pallad 400 с нейната отличителна, алено-червена сърцевина. Тя и последвалите я модели, в това число и новата Genesis Pallad 550, удостоверяват, че производителят на гейминг-аксесоари знае по какъв начин да прави комфортни нещата за почитателите на игрите. Даже би било хубаво основателите на бизнес-раници да вземат хрумвания по отношение на благосъстоянието от загради и отделения, които вършат комфортно носенето на мобилната техника – преносим компютър и адаптер, мишка, клавиатура, слушалки, фотоапарат, персонални движимости.



Пространство и дълбочина

Под „ огромна ” се схваща в действителност огромна. Genesis Pallad 550 разполага с задоволително място за 17,3-инчов преносим компютър и то по този начин, че той да потъне удобно в най-вътрешния джоб. Пак в него, само че в обособена бариера, е планувано място и за клавиатурата. Компактните гейминг-клавиатури на Genesis влизат и потъват вътре като в дрешник, тъй че човек умерено може да напъха и огромна клавиатура.

Може би с всяка друга раница това би препълнило вътрешността, само че след тези две попълнения Pallad 550 продължава да наподобява искрено полупразна като зейналата паст на някоя гладна ламя.

В междинния джоб е планувано мястото за слушалките – гейминг-слушалки, несъмнено. Пространството е толкоз огромно, че вероятно биха могли да се поберат и два чифта слушалки. Алтернативно, тук можем да напъхаме гейминг-пад, в случай че ще и да е от най-големите – стига да е навит на руло.

Два дребни вътрешни джоба са планувани за мишката и за адаптера на преносимия компютър. Вярно е, че някои адаптери са много огромни и мъчно биха се побрали в този джоб, само че пък той няма потребност от компактно и усърдно затваряне. Отгоре се намира вътрешен джоб с мрежа и цип, обещавайки да съхранява грижовно и отговорно по-дребни аксесоари: карти памет, флашки и други Предният панел има още дузина джобчета за всевъзможни цели: акумулатори, писалки и маркери, портфейли, аптечка и всичко, което обичаме да носим всекидневно.

Страничните джобове са – внимание! – общо четири! Има по два от всяка страна, един над различен. Долните два са двойни, т.е. с дублирани с външна бариера от мрежа и ластик, от отворен вид, явно за шишета и кенове с бутилирана вода или други питиета.

Горният десен джоб крие изненада: кръговиден отвор към огромните вътрешни джобове разрешава превозване на кабел за зареждане на телефон от портативна батерия. За страдание този джоб е прекомерно дребен, с цел да побере елементарен смарт телефон, само че пък можем да сложим тук дребни джаджи, които имат потребност от зареждане – да вземем за пример слушалки- “тапи ”. Горният ляв непряк джоб пък е очакван за слънчеви очила.

И в случай че всичко това не стига, един необятен челен джоб с два ципа в профил отваря още място за спомагателни персонални движимости.

Издръжливост

Изключително издръжливият вътрешен дизайн обезпечава цялостната сигурност на носеното съоръжение. Отделните джобове и секциите в тях са разграничени от загради с мека изолираност, тъй че компютрите и аксесоарите да останат ненакърнени при дълготрайно носене.

Повърхността на раницата е графитеносива и наподобява самобитно „ мазна ”, което не е инцидентно – тя е водоотблъскваща. В дъжд и сняг техниката остава непокътната.

Циповете се затварят компактно. За улеснение всеки от тях има ластичен ремък, който удължава водачите.

Предвид голямото количество техника, което Pallad 500 може да побере, раницата има и водоравен ремък, свързващ двете презрамки на равнището на кръста. Естествено, самите презрамки са регулируеми и разрешават пригаждане на раницата към параметрите на тялото. Заедно с хоризонталния ремък структурата разрешава да се носи много товар – до 10 кг.

Здрава е и дръжката в горната част на раницата, която е дебела и мощна и основава чувството, че е подготвена „ да тегли трен ”. Тя дава цялостно успокоение на всички, които са склонни от време на време да задържат раницата в ръка, да вземем за пример когато пътуват в градския превоз.

Наличност и цена

Гейъмърската раница Pallad 550 е налична за покупки в комерсиалната мрежа у нас от сътрудниците на полския бранд Genesis. Тази практична облага ще ви коства към 100 лева с включен Данък добавена стойност, като може да разчитате на гаранция от 24 месеца.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР